Bijelojaje.hr TS-Valković d.o.o.
TS-Valković d.o.o.
Default BijeloJaje

TS-Valković d.o.o.

Ul. Vladimira Nazora 1, 10000 Zagreb
AGENCIJA SMO SA STAVOM „PRONAĐITE VAŠ DOM IZ SNOVA S NAMA”

TOP-SHOP zastupa i posreduje u prodaji, najmu i zakupu svih vrsta nekretnina.
Pružamo usluge svim našim klijentima u savjetovanju, projekcijama na tržištu i usmjeravanju u odabiru optimalnog rješenja prema zahtjevu Kupca ili Najmoprimca i postavljenih ciljeva. Naš stručni tim agenata rado će Vam izaći u susret pri svakom Vašem zahtjevu na profesionalan i zakonodavan način ukazujući na prednosti i mane za odabir pojedine nekretnine.
S obzirom na iskustvo skupljeno u 32 godine našeg djelovanja pomoći ćemo Vam u svim sferama kupnje, najma ili zakupa i neophodnih operativnih postupaka kako bi uštedjeli Vaše vrijeme i omogućili Vam da u najkraćem roku preuzmete odabranu nekretninu. Nekretnine kojima raspolažemo u našoj ponudi su pomno odabrane i provjerene. Usluge koje pružamo prilikom preuzimanja nekretnina bazirane su na najvišem mogućem standardu.
Cilj nam je da svakom klijentu ili vlasniku pristupamo na jednostavan i operativno najučinkovitiji način bez „praznog hoda“ uvijek poštujući Vaše zahtjeve.

Primarna nam je zadaća susretljivo pomoći svakom našem klijentu u pronalaženju optimalnog rješenja u prodaji, najmu, zakupu ili kupnji nekretnine stana, kuće, vikendice, rezidencije, poslovnog prostora, zemljišta ili jednostavno investirati svoja sredstva sa sigurnošću i pravnom podrškom našeg stručnog tima. Prilikom kupnje odabrane nekretnine poštujemo Vaše vrijeme i nastojimo brzo i efikasno pronaći nekretninu koja odgovara Vašim zahtjevima. Upravo to smo u ovih 32 godine postojanja i dokazali, a kao rezultat našeg dugogodišnjeg iskustva i uspješnosti imali smo priliku surađivati s nekim od najvećih domaćih i stranih svjetskih imena kao što je produkcijska kuća Weinstein Company sa Oscarom nagrađenim producentom Mark Johnsonom, te glumcima RICHARD GERE i TERRENCE HOWARD, a zahvaljujući profesionalno odrađenoj suradnji zajedno smo s vlasnicima objekata ponosno dobili veliko priznanje od Weinstein Produkcije.
Naš moto je:
Svoj rad ne smatramo samo poslom već zadovoljstvom, predanošću, izazovom i
stručnošću cijelog TOP-SHOP tima uvijek u službi za Vas!

NOVI IZAZOVI I SMJERNICE
Osim uobičajenih agencijskih zadataka u prodaji i najmu svih vrsta nekretnina prilagodili smo se i izazovima u vremenu turističko-investicijske potražnje nekretnina u Hrvatskoj kao destinaciji koja bilježi rast i potražnju interesa ulagača i investitora u turističkom sektoru.
Posebno ističemo, investicijske projekte i gotove objekte u turističkom sektoru gdje smo zauzeli visoku razinu uspješnosti prodaje i suradnje sa svjetski poznatim brendovima i pokazali se pouzdanim partnerom kojem se dokazano vjeruje i na kojega se „računa“.

ZA VLASNIKE NEKRETNINA
Ako ste vlasnik nekretnine i odlučili ste je iznajmiti ili prodati, u mogućnosti smo Vam svojim iskustvom pomoći da to i ostvarite u optimalnom vremenu na najbolji i za Vas najpovoljniji način . Javite nam se ili pošaljite e-mail s Vašim kontakt podacima s naznakom o kakvoj se nekretnini radi, biti će nam zadovoljstvo surađivati s Vama.Svoj rad ne smatramo samo poslom već zadovoljstvom, izazovom, predanošću i strucnošću cijelog TOP-SHOP tima uvijek u Vašoj službi.

Ul. Buzinski krči 1, 10000 Zagreb
Zaprati nas!

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak: 08:00-20:00

Subota: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018509

+385952018510

+385952018511

Nedjelja i blagdani: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018512

© 2024 Bijelojaje.hr - Sva prava pridržana.