Kategorija i podkategorija: | Sportska oprema - Oružje i lovačka oprema |
---|
Kuhinjski santoku nož Böker Damascus Olive Kuhinjski santoku nož iz linije kuhinjskih noževa Boker Damascus Olive kombinira tradicionalnu japansku ručku napravljenu od lokalnog maslinovog drva s oštricom od nehrđajućeg damasciranog čelika u 37 slojeva, kojeg odlikuje lijep uzorak. Izuzetno jaka jezgra oštrice Damascus noža sastoji se od čelika VG-10 visokih performansi. Oštrina kod rezanja će Vas ostaviti bez daha i pretvoriti kuhanje u avanturu. Vrhunski kuhari nisu jedini vole japanske kuhinjske noževe – popularni su i kod mnogih ambicioznih kuhara amatera. Noževe perite samo ručno, ne perite ih u perilici posuđa. Santoku je tradicionalni japanski oblik noža čije ime u prijevodu znači “Tri vrline”, što znači da je jednako pogodan za rezanje mesa, ribe i povrća. Iako su na Zapadu poznati kao santoku, pravo im im je santoku-bocho ili bukabocho. Mogu imati japansku ili europsku dršku. Oštrica je duga od 16,5-18 centimetara i skoro uvijek brušena s obje strane. Karakteristike Tip: Kuhinjski nož Ukupna dužina: 29,80 cm Dužina oštrice: 17,20 cm Debljina oštrice: 3,00 mm Težina: 140 g Materijal oštrice: Damascus Materijal drške: drvo masline Zaključavanje: Fiksno Boja drške: Smeđa Boja oštrice: uncoated Proizvedeno u: Njemačka, Solingen Šifra artikla: 130437DAM Böker manufaktura Solingen Poznati noževi sa svjetski poznatim simbolom stabla ručno su izrađivani u gradu oštrica Solingen-u od 1869. godine. Od osnutka nijedan nož nije napustio našu tvornicu bez ovog pečata kvalitete. Dugu povijest Böker Baumwerka karakteriziraju raznovrsna vremena, ali jedno je ostalo isto tijekom više od 150 godina, strast i entuzijazam za izradu izvanrednih noževa. Böker Messer-Manufaktur Solingen razvio se u globalnog lidera u inovacijama i najvećeg proizvođača sportskih noževa, pomoćnih noževa i kolekcionarskih noževa u Europi.
argus.elektronika@inet.hr
Prudic 1, 10291 Zdenci Brdovečki