Bijelojaje.hr Oglasi Nekretnine Dubrovnik, Mokošica – dvojna kuća s pogledom na more, 521 m2
30.04.2024
25

Dubrovnik, Mokošica – dvojna kuća s pogledom na more, 521 m2

950.000 €

Lokacija

Dubrovačko-neretvanska županija

Angelus nekretnine nude Vam na prodaju kuću blizu rive u Mokošici

LOKACIJA
Nekretnina se nalazi u tihom predjelu Mokošice, udaljena svega pedeset metara od mora i šetnice uz Rijeku dubrovačku, koja je idealna za ugodnu šetnju ili vožnju bicikla do ACI marine Miho Pracat. Zbog svoje orijentacije nekretnina je okupana suncem tokom cijelog dana. U blizini se nalaze svi potrebni sadržaji za ugodan život. Udaljenost od Dubrovnika je desetak minuta vožnje, a do zračne luke Dubrovnik 27 km.

OPIS

Nekretnina koju nudimo na prodaju, dvojna je kuća u nizu. Prva kuća, ukupne je kvadrature 206 m2, proteže se na prizemlje, kat i potkrovlje, ispred je dvorište površine desetak kvadrata. U prizemlju prve kuće je garaža s tri pomoćne servisne prostorije. Iz garaže cargo liftom stiže se na kat, direktno u kuhinju što dodatno olakšava dolazak i dostavu stvari, pogotovo za kišnog i hladnog vremena. Stambeni prostor proteže se na kat i potkrovlje. Kat se sastoji od kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravaka i WC-a. Kuhinja je moderna i potpuno opremljena, a poseban bonus je komin koji ima dobro izveden ventilacijski sustav, te se može spremati roštilj i delicije ispod peke. U prostranom dnevnom boravku nalazi se kamin na drva koji širi toplinu katom i potkrovljem. U potkrovlju, do kojeg se stiže elegantnim stubištem, nalazi se garderoba, spavaća soba s kupaonicom i radna soba iz koje možete izaći na terasu i uživati u pogledu koji se prostire na rijeku i most. Vlasnici su pazeći na detalje, kroz cijeli prostor utkali komfor, moderan ugođaj, ljepotu i jednostavnost. Ispred kuće, na otvorenom sidrištu je vez za brod od 13 metara.

Druga kuća je poslovno stambeni objekt koji se sastoji od garaže dva stana koji su registrirani kao apartmani s četiri zvjezdice. Kvadratura kuće je 315 m2, a dvorišta 22 m2. U prizemlju se nalazi garaža iz koje se direktno ulazi u prostrano i svijetlo stubište koje Vas vodi do dvosobnog i jednosobnog stana. Stan na prvom katu sastoji se od hodnika, dvije spavaće sobe, kupaonice, kuhinje, trpezarije i dnevnog boravka otvorenog prostora. Stan u potkrovlju sastoji se od hodnika, kupaonice, spavaće sobe, te otvorenog prostora s kuhinjom, trpezarijom i dnevnim boravkom iz kojeg se izlazi na balkon s romantičnim pogledom na rijeku. Zadnja adaptacija kuće bila je 2016 godine.

Budući vlasnik može trenutno useliti.

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom u kojoj želite živjeti, ali i imati mogućnost djelomičnog ili potpunog najma u turističke svrhe svakako preporučamo pogledati ovu ponudu.

Za sva pitanja i informacije ili za dogovor termina pregleda nekretnine kontaktirajte nas već danas, a na poveznici https://angelusnekretnine.hr/o-nama možete pogledati naše Opće uvjete poslovanja.

S poštovanjem,
Vaše Angelus nekretnine d.o.o.

LOCATION
The property is located in a quiet area of Mokošica, only fifty meters from the sea and the promenade along the Dubrovnik River, which is ideal for a pleasant walk or bike ride to the ACI marina Miho Pracat. Due to its orientation, the property is bathed in the sun throughout the day. Nearby are all the necessary amenities for a comfortable life. The distance from Dubrovnik is a ten-minute drive, and Dubrovnik airport is 27 km away.

DESCRIPTION
The property we offer for sale is a semi-detached house. The first house, with a total square footage of 206 m2, extends over the ground floor, first floor, and attic, in front of which is a yard with an area of ten square meters. On the ground floor of the first house is a garage with three auxiliary service rooms. From the garage, you can take the cargo lift to the first floor, directly to the kitchen, which makes it even easier to arrive and deliver things, especially in rainy and cold weather. The living space extends to the first floor and the attic. The first floor consists of a kitchen, dining room, living room, and toilet. The kitchen is modern and fully equipped, and a special bonus is a chimney, which has a well-designed ventilation system, in which you can prepare barbecue and delicacies under the oven. In the spacious living room, there is a wood-burning fireplace that spreads heat through the first floor and attic. In the attic, which is reached by an elegant staircase, there is a dressing room, a bedroom with a bathroom, and a study from which you can go out onto the terrace and enjoy the view of the river and the bridge. Paying attention to details, the owners have woven comfort, a modern atmosphere, beauty, and simplicity throughout the entire space. In front of the house, there is a berth for a 13-meter boat on the open anchorage.

The second house is a commercial residential building consisting of a garage and two apartments that are registered as four-star apartments. The square footage of the house is 315 m2, and the yard is 22 m2. On the ground floor, there is a garage from which you can directly enter a spacious and bright staircase that leads you to a two-bedroom and one-bedroom apartment. The apartment on the first floor consists of a hallway, two bedrooms, a bathroom, a kitchen, a dining room, and an open living room. The apartment in the attic consists of a hallway, a bathroom, a bedroom, and an open space with a kitchen, dining room, and living room, which leads to a balcony with a romantic view of the river. The last adaptation of the house was in 2016.

The future owner can move in immediately.

If you are looking for a property in which you want to live, but also have the option of partial or full rental for tourist purposes, we recommend looking at this offer.

ID KOD AGENCIJE: 4191

Sanja Prnjat
Suradnik u procesu obuke
Mob: +385954662211
Tel: +38598676009
E-mail: sanja@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Facebook
X
Email
WhatsApp
Šifra oglasa: 1017837
Dodaj u favorite

Objavi recenziju oglasa

Recenzije mogu ostaviti samo registrirani korisnici.
Angelus nekretnine d.o.o.
Korisnik je OFFLINE
Vlaška ulica 72, 10000 Zagreb
Vidi sve oglase
Ul. Buzinski krči 1, 10000 Zagreb
Zaprati nas!

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak: 08:00-20:00

Subota: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018509

+385952018510

+385952018511

Nedjelja i blagdani: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018512

© 2024 Bijelojaje.hr - Sva prava pridržana.

Prijavi oglas