Bijelojaje.hr Oglasi Nekretnine Fažana – INVESTICIJA!!! apartmanska kuća sa 9 jedinica
04.05.2024
40

Fažana – INVESTICIJA!!! apartmanska kuća sa 9 jedinica

2.100.000 €

Lokacija

Istarska županija
Fažana

Dodatne informacije

Namjena:
Prodaja

Posredujemo u prodaji kvalitetno građene zgrade sa 8 stambenih jedinica u malom istarskom mjetu Fažana, udaljeno cca 400 m od mora, odnosno 10 minuta hoda. 
Fažana je mala općina nadomak Pule na jugu Istre. Iako je poznata kao ribarsko naselje, u današnje vrijeme prednjači u uslužnim djelatnostima u čemu joj uvelike pomaže i to što je polazna luka za Nacionalni park Brijuni, nazivan rajem na Zemlji.
Povijesni razvoj Fažane započinje još u rimsko doba, što zbog njenog geografskog, što zbog prirodnog položaja; blizine mora i plodnog zaleđa u kojem uspjevaju razne mediteranske kulture, mirisni vinogradi i stoljetne masline. U to vrijeme u staroj jezgri Fažane pokrenuta je keramičko-opekarska manufaktura čiji očuvani ostaci svjedoče o važnosti i umješnosti ondašnjih majstora.
Jedna od ljepših prirodnih resursa Fažane je uvala Valbandona u kojoj se, uz priljev slatke vode u more, stvara raznovrsan i čudesan podmorski svijet. U uvali je početkom 20. stoljeća podignuta tvornica za preradu ribe i proizvodnju leda koja se 1911. prenamjenjuje i preuređuje u Valbandon – odmarališni dom i morsko kupalište, akcionarsko društvo, gdje je sagrađen i prvi veliki hotel. Valbandon je s centrom Fažane povezan ugodnom morskom šetnjicom. Osim toga, kampovi i apartmani ljubaznih domaćina poželjet će Vam dobrodošlicu zelenim mirisima borova i maslina. Uz nekolicinu sakralnih objekta, ne zaboravite posjetiti vinske ceste i ceste maslinovog ulja usječene u plodnu istarsku crvenu zemlju.
U tom idiličnom pejzažu Fažane zgrada se nalazi u mirnom i tihom dijelu slijepe ulice. Sastoji se od podruma, u kojem je sprovedno postrojenje za solarno grijanje, prizemlja, kata i potkrovlja. Na etaži prizemlja i prvog kata nalaze se po tri  stana. U potkrovlju zgrade smještene su dvije stambene jdinice. Svaki stan ima prostranu lođu. Stanovi su jednosobni i dvosobni. Ispred zgrade smještena je zajednička taverna sa roštiljem za neometana zajednička obiteljska druženja. Svaki stan ima parkirno mjesto. Sa strane zgrade nalazi se manji stambeni objekt koji se sastoji od jednosobnog stana, te može poslužiti za različite namjene (stan za vlasnika/kućnog majstora ili sl.). Svaki stan je etažiran, ima odovjena mjerila za struju, vodu i nalaze se u turističkom namju. Vrlo kvalitena nekrenina.
PREPORUKA AGENCIJE!!!
Obilazak nekretnine moguć je isključivo uz prethodni dogovor i rezervaciju termina.Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju u uredu agencije.Standardna poslovna politika agencije Anita tim nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što klijent potpiše standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka.Kupac plaća agencijsku proviziju 3%+PDV.www.NekretnineAnitaTim.hr 

Facebook
X
Email
WhatsApp
Šifra oglasa: 1160312
Dodaj u favorite

Objavi recenziju oglasa

Recenzije mogu ostaviti samo registrirani korisnici.
NEKRETNINE ANITA TIM d.o.o.
Korisnik je OFFLINE
Ulica hrvatske mornarice kbr. 1-E, 21000 Split
Vidi sve oglase
Ul. Buzinski krči 1, 10000 Zagreb
Zaprati nas!

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak: 08:00-20:00

Subota: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018509

+385952018510

+385952018511

Nedjelja i blagdani: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018512

© 2024 Bijelojaje.hr - Sva prava pridržana.

Prijavi oglas