Bijelojaje.hr Oglasi Nekretnine ISTRA, BALE – Unikatna dizajnerska vila koja spaja istarsku tradiciju s modernim dizajnom
09.05.2024
31

ISTRA, BALE – Unikatna dizajnerska vila koja spaja istarsku tradiciju s modernim dizajnom

1.050.000 €

Lokacija

Istarska županija
Bale

Unikatna dizajnerska vila koja spaja istarsku tradiciju i moderan dizajn, nalazi se u maloj turističkoj općini Bale, smještenoj točno na pola puta između poznatih istarskih gradova Pule I Rovinja.
Smještena je u privatnoj ulici koja vodi do svega tri stambena objekta, čime garantira privatnost i mir u mediteranskom okruženju. Udaljena svega 5 km od mora i obale duge 10 km s raznim sadržajem.

Sastoji se od dvije etaže; prizemlja i kata ukupne površine 230 m2, a odlikuje je odlična prostorna organizacija interijera i eksterijera. Cijelu etažu obilježava prostor boravljenja i opuštanja tzv. “Living zone”, a koju objedinjuju tri prostorije spojene u jednoj dodirnoj prostornoj točki: dnevni boravak s blagovaonicom te kuhinja. Iz prostora dnevnog boravka ali i kuhinje, otvaranjem aluminijske pomične stijene osnovni životni prostor se nenametljivo nastavlja u prostor natkrivene ljetne kuhinje kao dodatnu zonu za opuštanje i druženje.
Villa se razlikuje od ostalih od ostalih posebnim SPA prostorom sa saunom, odvojenim wc-om i tuš zonom. Nalazi se u prizemnom modulu odvojenom od ostalih prostorija staklenim hodnikom s pogledom na zelenilo okućnice.

Bazen je sa svih strana okružen hedonističkim prostornim segmentima; pa tako s jedne strane se nalazi ljetna kuhinja sa stolom za blagovanje na natkrivenoj terasi idealnoj za zabavu i provod na svježem zraku, dok s druge se nalazi sunčalište s ležaljkama zaštićeno od vanjskih pogleda, čime se osigurava mogućnost opuštanja s maksimalnom privatnošću.
Villa se prema eksterijeru otvara i raskošnim bazenom s grijanom vodom, dužine 9 metara, koristi najmoderniju tehnologiju tretiranja vode na bazi elektrolize soli bez uporabe klora, a čime se konstantno održava visoka kvaliteta vode i pojednostavljuje održavanje bazena.
Posebno pripremljeno hortikulturno okruženje mediteranskog bilja te travnjak čije trajno zelenilo osigurava sustav automatskog navodnjavanja, te se koristi također kao dodatno sunčalište ili prostor za opuštanje na nekoliko pozicija oko ville.

Vila se ističe ultimativnim dizajnom interijera te će biti opremljena vrhunskim dizajnerskim namještajem i opremom visoke kvalitete, a kupac se u ovom trenutku uključuje u odabir svih interijerskih stavki prema svojim željama. Na renderu je prikazano jedinstveno dizajnersko rješenje premium kvalitete poznatog hrvatskog majstora dizajna, koje je uključeno u cijenu te finalno stanje interijera bit će upravo onako kako je na renderima i vidljivo.

Specifičan dizajn interijera obilježila je svijetla boja zidova uz prirodne materijale poput prirodnog istarskog kamena i drva a pod je obložen visokokvalitetnim četkanim hrastovim parketom.

Vila je u cijelosti pokrivena sa sustavom podnog grijanja (sve prostorije) dok je u pred-zimskom razdoblju grijanje moguće i s klimatizacijskim inverter jedinicama. Svaka prostorija u villi ima svoju dizajnersku unutarnju klimatizacijsku inverter jedinicu Mitsubishi, model Kirigamin ZEN, te je dodatno opremljena sustavom videonadzora s mogućnošću upravljanja putem smartphonea, alarmnim sustavom, video portafonom, daljinskim otvaranjem ulazne kapije parkinga, Wi-Fi sustavom.

Uz najvišu klasu specijalnog fasadnog sustava BAUMIT; u laganom tonu zemljane boje, villa je građena s ciljem osvajanja ocjene energetskog certifikata visoke klase A, što dovodi do ugodnog življenja uz minimalnu potrošnju energenata. Svi otvori na villi su od renomiranih proizvođača; aluminijski otvori brenda SHUCO

Pristup vili je osiguran s privatne prometnice a ograda te kolni i pješački ulaz pokretani elektromotorom na daljinsko upravljanje, izrađeni su od najtoplijeg ekološkog metalnog materijala Cortena – nisko legirane vrste čelika, koja u kontaktu sa zrakom i vodom stvara jedinstvenu boju hrđe.
Villu grade i opremaju lokalni izvođači i dobavljači koji posluju i žive u okruženju te kupcu ostaju na raspolaganju za sve buduće servise ili potrebnu pomoć.

ID KOD AGENCIJE: 11404

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: loren@dux-istra.com
www.dux-istra.com

Gordana Grabar Čubrilo
Agent pripravnik
Mob: +385 91 555 8318
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: gordana@dux-istra.com
www.dux-istra.com

Facebook
X
Email
WhatsApp
Šifra oglasa: 1337478
Dodaj u favorite

Objavi recenziju oglasa

Recenzije mogu ostaviti samo registrirani korisnici.
DUX NEKRETNINE
Korisnik je OFFLINE
Mletačka ul. 12, 51000 Rijeka
Vidi sve oglase
Ul. Buzinski krči 1, 10000 Zagreb
Zaprati nas!

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak: 08:00-20:00

Subota: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018509

+385952018510

+385952018511

Nedjelja i blagdani: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018512

© 2024 Bijelojaje.hr - Sva prava pridržana.

Prijavi oglas