Bijelojaje.hr Oglasi Nekretnine MOBILNA MODULARNA KUĆA – IZGRADNJA
26.03.2024
66

MOBILNA MODULARNA KUĆA – IZGRADNJA

1.600 €

Lokacija

Grad Zagreb
Trnje

Modernog minimalističkog dizajna, prozračna i puna dnevnog svjetla, mobilna modularna kuća (MMH – Modular Mobile Habitat) može služiti kao udobna i relaksirajuća kućica za odmor, kućica za turističko iznajmljivanje ili kao idealno rješenje cijenom pristupačnog doma. Jedno je sigurno, za sto god se odlučili koristiti kućice, sigurno neće ostati neprimijećene!

Mobilnost MMH kuće omogućava postavljanje na različitim vrstama zemljišta, i ne zahtijeva građevinsku dozvolu.

DIZAJN I TRAJNOST

Prekrasan minimalistički dizajn omogućava MMH kućama da se uklope u sve lokacije od urbanih zona, mediteranskog podneblja sve do planinskih područja.
Moderan dizajn predstavlja principe i ciljeve modernih obitelji: kvalitetu života, jednostavnost i ravnotežu s prirodom.
• Mobilna kuća sagrađena prema svim zakonima u graditeljstvu.
• Topla i udobna. Svijetla i prozračna.
• Dugotrajna metal/cink konstrukcija, visoko izolirana i zabrtvljena po svim standardima.
• Gradnja u kontroliranim uvjetima izvan lokacije i dostavljena na lokaciju gotova i u potpunosti opremljena.

MOBILNOST I MODULARNOST

Razlikujemo MMH prefabricirane montažne kuće i MMH mobilne modularne kuće.
MMH montažna kuca se proizvodi po modulima izvan lokacije te se sastavlja na samoj lokaciji. Montažna kuca zahtjeva pripremljene temelje. Velika prednost montažnih kuća je sto udovoljavaju uvjetima za hipotekarne kredite od strane financijskih kuca.

MMH montažne kuće izgrađuju se na betonskim temeljima kako bi se spriječio prodor vlage iz zemlje, osiguravajući tako dugotrajnost same konstrukcije.

MMH Mobilne kuće ne udovoljavaju uvjetima za hipoteke, no način na koji su klasificirane znaci da nisu podložne porezu na nekretnine. Upotrebom manjeg prostora i manje količine materijala, mobilne kuće čuvaju prirodne resurse i ostavljaju najmanji trag u prirodi sto je jasno vidljivo ako ih usporedimo za tradicionalnom gradnjom na lokaciji.

MMH Mobilne kuće su izgrađene sa šasiji na kotačima te se dizalicom podižu na finalnu lokaciju, i baš kao sto je i slučaj s MMH prefabriciranim montažnim kućama, cilj je da se krajnjem korisniku dostave u potpunosti dovršene po sistemu “ključ u ruke”.

ODRŽIVO STANOVANJE

MMH kuće su izgrađene prema energetskim i ekološkim standardima.
Ventilacija u MMH kućama omogućena je upotrebom materijala koji dišu i ventiliranim prostorima.
MMH kuće se lako uklapaju u okolinu zahvaljujući velikim otvorima koji omogućavaju da okruženje dovedemo u unutrašnjost vašeg doma.
MMH ne utječe na prirodu i eko sustave.

Konstrukcija upotrebljava brojne inovativne ideje, a svi korišteni materijali su pažljivo odabrani iz održivih izvora. MMH su dizajnirane za dugovječnost i jednostavnost održavanja. Nadalje, dizajnom je osigurano optimalno korištenje materijala i stvaranje minimalne količine otpada.

PROJEKTIRANJE
Projektant MMH kuća je Marko Murtić m.arch, priznati hrvatski arhitekt i dizajner interijera, te produkt dizajner. Dobitnik je brojnih arhitektonskih priznanja i nagrada od kojih je najpoznatija: Red Dot design Award 2012.

30-godišnje iskustvo u proizvodnji i opremanju najzahtjevnijih hrvatskih stambenih, poslovnih i hotelskih objekata poput Lone i Monet Mulini u Rovinju, Novi Resort u Novom Vinodolskom i D-resort u Šibeniku, garantiraju vrhunsku kvalitetu i izvrsnost u izvedbi. MMH kuća izgradjena je od najmodernijih vrhunskih materijala, projektirana za dugovječnost uz minimalno održavanje.

Cjena za baznu izvedbu bez unutarnje opreme je 1600€/m2, a prema željama se može opremiti s djelomičnim ili kompletnim namještajem, kuhinjom i sanitarnim čvorom što onda utječe na konačnu cijenu.

Za dodatne informacije i individualnu konzultaciju za mobilne modularne kuće nazovite 092 365 8087, Svemir Vranko, mag. edu.

ID KOD AGENCIJE: 3353

BAGI INTERNATIONAL d.o.o.
Mob: 0923658087
E-mail: info@bagi-international.hr
https://bagi-nekretnine.hr

Facebook
X
Email
WhatsApp
Šifra oglasa: 343545
Dodaj u favorite

Objavi recenziju oglasa

Recenzije mogu ostaviti samo registrirani korisnici.
BAGI IMMOBILIEN d.o.o.
Korisnik je OFFLINE
Miramarska 24, 10000 Zagreb
Vidi sve oglase
Ul. Buzinski krči 1, 10000 Zagreb
Zaprati nas!

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak: 08:00-20:00

Subota: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018509

+385952018510

+385952018511

Nedjelja i blagdani: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018512

© 2024 Bijelojaje.hr - Sva prava pridržana.

Prijavi oglas