Bijelojaje.hr Oglasi Marketplace Phoenix Import Obelisk od gorskog kristala Phoenix 7,5 – 10 cm
25.03.2024
32

Phoenix Import Obelisk od gorskog kristala Phoenix 7,5 – 10 cm

9,90 €

Lokacija

Cijela Hrvatska

Dodatne informacije

Stanje:
Novo

Obelisk od gorskog kristala Phoenix 7,5 – 10 cm
Phoenix Rock Crystal je obelisk izrađen od gorskog kristala. Gorski kristal ili prozirni kvarc snažan je ljekoviti kamen i daje energiju. Podržava jasno razmišljanje i percepciju. Čisti i jača energetski i fizički organizam, npr. imunološki sustav. Kristalni obelisci moćni su alati koji se koriste za energetsko iscjeljivanje, meditaciju i duhovni rast. Ove jedinstvene kristalne formacije korištene su stoljećima, a njihovu moćnu energiju prepoznale su mnoge drevne kulture diljem svijeta.
Obelisk je snažan oblik, koji se naziva i stupom svjetlosti, a poznat je kao simbol uskrsnuća. Postavljena kao ukras u životnom ili radnom prostoru, ističe feng shui tog prostora.
Riječ “obelisk” dolazi od grčke riječi “obeliskos”, što znači “mali šiljati stup”. Obelisci su se često koristili kao spomenici u starom Egiptu u spomen na važne događaje ili pojedince i vjerovalo se da predstavljaju zrake sunca. U drugim kulturama obelisci su korišteni kao snažni talismani i simboli duhovnog rasta.
Kvarcni obelisci često se koriste zbog svoje sposobnosti pojačavanja energije i promicanja duhovnog rasta. Vjeruje se da pomažu u poboljšanju intuicije, povećavaju svijest i potiču emocionalno ozdravljenje.
Kristalni kameni obelisci mogu se koristiti na razne načine. Mogu se postaviti u vaš dom ili radni prostor kako bi pomogli promovirati pozitivnu energiju i očistiti svaku negativnu energiju koja bi mogla biti prisutna. Također se mogu koristiti tijekom meditacije ili sesija energetskog iscjeljivanja za povećanje protoka energije i poticanje dubljeg stanja opuštenosti.
Znanstvene studije su pokazale da kristali i kamenje imaju elektromagnetska svojstva koja mogu utjecati na naša energetska polja i potaknuti iscjeljenje. Kristalni kameni obelisci nisu iznimka i njihova snažna energija može nam pomoći da se povežemo sa svojom nutrinom i potaknemo duhovni rast i iscjeljenje.
Usmjerite li kristal vrhovima prema sebi, iz njega ćete dobiti energiju. Naprotiv, okrenete li ga vrhom od sebe, odnijet će nakupljenu negativnu energiju.
Napomena: Ovo je prirodni proizvod, veličina i boja mogu varirati i mogu se razlikovati od prikazane slike. Navedena težina je okvirna, varira ovisno o stvarnoj veličini isporučenog obeliska.
ZNAČAJKE

Dimenzije: 7,5 x 10 cm
Materijal: kamen
Boja: prozirna

Pogledaj više: https://www.flexity.hr/obelisk-od-gorskog-kristala-phoenix-7-5-10-cm/

Facebook
X
Email
WhatsApp
Šifra oglasa: 322859
Dodaj u favorite

Objavi recenziju oglasa

Recenzije mogu ostaviti samo registrirani korisnici.
Ul. Buzinski krči 1, 10000 Zagreb
Zaprati nas!

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak: 08:00-20:00

Subota: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018509

+385952018510

+385952018511

Nedjelja i blagdani: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018512

© 2024 Bijelojaje.hr - Sva prava pridržana.

Prijavi oglas