Bijelojaje.hr Oglasi Nekretnine Prodaja, Karlobag, luksuzni projekt za izgradnju stanova i villa
27.04.2024
21

Prodaja, Karlobag, luksuzni projekt za izgradnju stanova i villa

4.000.000 €

Lokacija

Ličko-senjska županija
Karlobag

Dodatne informacije

Namjena:
Prodaja
Tip zemljišta:
Građevinsko

www.biliskov.com  ID: 13519
Karlobag
Luksuzan rezidencijalni projekt  apartmanskih zgrada i vila s bazenima u Karlobagu, točnije njih 27, na 27 parcela ukupne površine 23.169m2.
Projektom je planirana izgradnja 11 apartmanskih zgrada, 8 dvojnih vila te 8 samostojećih vila.
Za 6 apartmanskih zgrada već postoji građevinska dozvola te su plaćeni komunalni doprinosi.
Put je izveden i kroz njega su provedene sve potrebne instalacije, potrebno ga je asfaltirati.
Cijeli projekt je izrađen po pravilima urbanističkog plana uređenja.
Vile su projektirane vrhunski, dizajn je predivan, odlično uklopljen u okolinu te s puno smisla.
Vile pod oznakom A1 sadrže u podrumu garažu sa 6 parkirnih mjesta te stubištem koje vodi u prizemlje. Osim garaža, postoje dodatnih 6 vanjskih parkirna mjesta pored vila. U prizemlju se nalaze po dva jednaka trosobna apartmana, svaki s pogledom na more, natkrivenom terasom te dizajnirani kako bi ispunili kategorizaciju za 5 zvjezdica. Površina svakoga iznosi 87,95m2 NKP.
Prvi kat sadrži također po dva jednaka trosobna apartmana, skoro identična onima u prizemlju, osim što imaju terase koje su djelomično natkrivene te površine apartmana iznose 85,82m2 NKP.
Drugi i treći kat vila rezervirani su za dvoetažne apartmane. Na donjoj etaži apartmana nalazi se prostran open-space prostor s dnevnim boravkom, blagovaonicom i kuhinjom, većim dijelom natkrivena terasa, spremište, ulazni prostor, kupaonica te stubište koje vodi na gornju etažu. Na gornjoj etaži apartmana nalazi se hodnik,  tri spavaće sobe od kojih je jedna zamišljena kao master spavaća soba s vlastitom kupaonicom, garderobom i izlazom na vlastitu loggiu, dodatna dva spremišta koja mogu služiti kao garderobe te dodatna kupaonica.
S obzirom da je prvih 6 vila bilo prethodno dizajnirano te su trenutni vlasnici dovršavali projekt s dodatnih 21 vilom, slijedili su započeti dizajn s horizontalnim linijama, ravnim krovovima te kombinacijom stakla na ogradama terasa. U svim vilama postoji jedno centralno stubište te su apartmani zrcalno projektirani na svakom katu. Na projektu se vidi minimalna razlika između prethodno dizajniranih vila te naknadno dizajniranih, u smislu prednjeg središnjeg dijela zgrade gdje je u novo dizajniranim vilama jasnije naglašen svaki apartman te terase nisu povezane.
Pod oznakom B1 nalazi se 8 dvojnih vila svaka površine 272,44m2 NKP, od kojih je svaka opremljena s privatnim bazenom, natkrivenim parkirnim mjestom, vrtom i terasama.
Prizemlje dvojne vile sastoji se od natkrivenog dijela ispred ulaza, ulaznog prostora, kupaonice i tehničkog prostora, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom u open-space konceptu koji su orijentirani prema moru, spa zone s jacuzzijem i saunom te malim WC-om, koji su orijentirani prema terasi i vanjskom bazenu.
Na prvom katu nalaze se tri prostrane spavaće sobe, svaka sa vlastitom terasom, kupaonicom i walk-in ormarom. Dvije od tri spavaće sobe također imaju privatne spa zone s unutarnjim jacuzzijem, a jedna od njih ima čak dvije terase.
Pod oznakom B2 nalazi se 8 samostojećih vila svaka površine 233,27m2 NKP, od kojih je svaka opremljena s privatnim bazenom, natkrivenim parkirnim mjestom, vrtom i terasama.
Koncept im je vrlo sličan vilama B1, što se rasporeda tiče. Prizemlje se sastoji od natkrivenog dijela ispred ulaza, ulaznog prostora, kupaonice i tehničkog prostora, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom sa ostavom u open-space konceptu koji su orijentirani prema moru, spa zone s jacuzzijem i saunom, koji su orijentirani prema terasi i vanjskom bazenu.
Na prvom katu nalaze se tri prostrane spavaće sobe, svaka sa vlastitom terasom i kupaonicom. Jedna spavaća soba koja je zamišljena kao master spavaća soba ima i dodatnu terasu s privatnim jacuzzijem.
Kako bi nadomjestili manjak vanjskog prostora koji bi trebao osigurati luksuznost, dizajneri su se pobrinuli da taj nedostatak nadomjeste s elementima luksuza unutar svake vile – spa zona opremljena jacuzzijem, saunom, lounge zonom, WC-om i tušem spojena s vanjskim bazenom i terasom te kamin koji je pozicioniran između spa zone i dnevnog boravka te je vidljiv s obje strane. Vrlo prostrane spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i terasama također su dio elemenata luksuza.
Sve vile imaju koncept kako bi ispunile kategorizaciju od 5 zvjezdica.
Na jednoj od parcela nalazi se trafostanica napravljena samo za ovo naselje.
Cijena: 4.000.000 EUR
Posrednička naknada: 2% + PDV 

Pogledaj više: http://www.biliskov.com/nekretnine/nekretnina-13519

Facebook
X
Email
WhatsApp
Šifra oglasa: 845723
Dodaj u favorite

Objavi recenziju oglasa

Recenzije mogu ostaviti samo registrirani korisnici.
BILIŠKOV NEKRETNINE d.o.o.
Korisnik je OFFLINE
Vlaška ul. 67, 10000, Zagreb
Vidi sve oglase
Ul. Buzinski krči 1, 10000 Zagreb
Zaprati nas!

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak: 08:00-20:00

Subota: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018509

+385952018510

+385952018511

Nedjelja i blagdani: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018512

© 2024 Bijelojaje.hr - Sva prava pridržana.

Prijavi oglas