Bijelojaje.hr Oglasi Marketplace RECARO Avan Select i-Size autosjedalica (0-13 kg, 40-83 cm), Night Black
22.05.2024
41

RECARO Avan Select i-Size autosjedalica (0-13 kg, 40-83 cm), Night Black

259,99 €

Lokacija

Cijela Hrvatska

Dodatne informacije

Stanje:
Novo

Biti na putu s dojenčetom uvijek je nešto posebno. S RECARO Avan autosjedalicom “jajetom“ je za roditelje vožnja utoliko opuštenija jer dojenče ima optimalnu zaštitu u automobilu – Avan je naime premašio sve najstrože sigurnosne zahtjeve.Pametni otvori s vanjske strane školjke omogućavaju optimalno kruženje zraka što dojenčetu omogućava još ugodniju vožnju. Bez obzira radi li se o kraćoj ili dužoj vožnji, našu autosjedalicu Avan u auto možete postaviti uz pomoć automobilskog sigurnosnog pojasa ili s dodatnim i-Size bazom sa samo jednim klikom.

AIR VENTILATION SYSTEM

Svježi zrak svakome svakom prija. On je u dječjoj autosjedalici Avan omogućen tako da prelazi kroz otvore s vanjske strane školjke i mrežastu tkaninu u oblozi autosjedalice, te ti otvori omogućavaju neprekidno kruženje zraka. To je najveći mogući stupanj udobnosti i dobrog osjećanja. Bez obzira na to, hoćete li biti na kratkoj vožnji do bake ili na putu prema moru s cijelom obitelji – tako će mali istraživači tijekom vožnje uvijek biti dobro raspoloženi.

LAGANA

Roditelji s dojenčetom uvijek imaju pune ruke potrebnih stvari. Uz težinu samo od 4,1 kg Avan je jedna od najlakših autosjedalica i jednostavna je za prenošenje. Uživajte u danima s vašim dojenčetom i stvarajte najljepše uspomene.Jednostavno i sigurno kopčanje zahvaljujući pametnoj kopči sigurnosnog pojasa. Kada dijete izvadimo iz autosjedalice, kopča pojasa se nagne prema naprijed i ostane u položaju. Tako dojenče sljedeći puta kada ga postavljamo u “jaje“ ne položimo na kopču, nego ga prikopčamo sigurno, udobno i brzo.-Intuitivno rukovanje:samo jednim klikom školjkicu možemo postaviti i izvaditi iz podloške Avan / Kio Base (dostupan posebno)-Ergonomska pjena:u potpunosti se prilagođava obliku djetetova tijela i omogućava najveći stupanj udobnosti-Jastučić za novorođenčeNaš posebno mekani jastučić za novorođenče omogućava da vaše dojenče ima optimalnu potporu i pravilan položaj u dječjoj autosjedalici. Na taj način mali putnik može uživati u najvišem stupnju udobnosti i maksimalnoj sigurnosti-Patentirani HERO sigurnosni sustav:u jednu jedinicu udruženi rameni pojasevi, jastučići na pojasevima te uzglavlje sjedalice – HERO sprječava da se sigurnosni pojasevi uviju ili da skliznu s ramena te istovremeno olakšava sigurno i jednostavno vezanje djeteta u sjedalicu-Sigurnosni pojas u 3-točaka:intuitivni središnji zatezač sigurnosnih pojasa s patentiranim HERO sistemom omogućava da je dijete u sjedalici vezano sigurno i jednostavno-Ergonomska ručica za udobno prenošenje autosjedaliceoptimalni oblik ručice pobrine se za udobno prenošenje autosjedalice i može se podesiti u više različitih položaja-i-Size:položaj suprotan od smjera vožnje i najnoviji standard UN R 129 za maksimalnu sigurnost-Advanced Side Protection (ASP):u slučaju bočnog sudara integrirani ASP sustav s bočnim zaštitama smanjuje snagu udarca koji bi mogao djelovati na djetetovo tijelo-Po visini podesiva potpora za glavu s integriranim sigurnosnim pojasevimaomogučava jednostavno i individualno prilagođavanje i maksimalnu udobnost i podupire zdravo držanje-Prilagodljivo postavljanje:Avan u auto možemo postaviti korištenjem 3-točkovnog automobilskog pojasa ili samo jednim klikom na Avan  i-Size bazu-Mekani jastučići:štite osjetljivu kožu djeteta od nadraživanja

Facebook
X
Email
WhatsApp
Šifra oglasa: 1585434
Dodaj u favorite

Objavi recenziju oglasa

Recenzije mogu ostaviti samo registrirani korisnici.
Ul. Buzinski krči 1, 10000 Zagreb
Zaprati nas!

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak: 08:00-20:00

Subota: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018509

+385952018510

+385952018511

Nedjelja i blagdani: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018512

© 2024 Bijelojaje.hr - Sva prava pridržana.

Prijavi oglas