07.05.2024
36

SUP DASKA ZA VESLANJE

249 €

Lokacija

Međimurska županija

Dodatne informacije

Stanje:
Novo

SUP (Stand Up Paddle Board) daska na napuhavanje nudi optimalnu zabavu u slobodno vrijeme za početnike ili napredne korisnike. Napuhati se može svega za par minuta i zabava već može početi. S 2-komornom konstrukcijom daska nudi povećanu sigurnost i stabilnost. Daska je dimenzije 305 x 76 x 15 cm, lako je prenosiva (teži samo 10kg) i ima maksimalnu nosivost od 115 kg. EVA baza daske osigurava optimalno prianjanje i štiti od proklizavanja. SUP dolazi u kompletu s praktičnom torbom za nošenje, zračnom pumpom s manometrom, sigurnosnim užetom na čičak, perajama, kompletom za popravak, a posebni dodatak je kajak naslon i obostrano veslo s kojim se može veslati u sjedećem položaju. Uključeno sigurnosno uže osigurava da daska uvijek ostane blizu, čak i ako padnete u vodu. Mala oštećenja ili ventili koji propuštaju mogu se brzo popraviti uz pomoć priloženog seta za popravak i detaljnim uputstvima. Ako se na trupu pojavi mjehurić kao na slici (bez panike) potrebno ga je samo oprezno probušiti i ispustiti zrak, a malu rupicu zalijepiti ljepilom iz seta za popravak. Najčešći uzrok takve pojave je kada je SUP dugo izložen jakom suncu i gornji sloj se odvoji od trupa no može se brzo sanirati na licu mjesta i to nije razlog za reklamaciju. Garancija je 1 godinu.

VAŽNE NAPOMENE: Želimo ti skrenuti pažnju još na nekoliko bitnih stvari vezanih za održavanje tvoje SUP daske. Budući da je daska izložena različitim uvjetima dok je koristiš, poput temperature, sunčeve svjetlosti i pritiska, može doći do smanjenja tlaka unutar daske. To se događa zbog sigurnosnog ventila koji je dizajniran da popusti pod određenim uvjetima, kako bi se spriječilo oštećenje ili pucanje daske.

Također, bitno je napomenuti da daska može popustiti zrak ako je koriste dvije ili više osoba odjednom. Dizajnirana je za korištenje od strane jedne osobe, i dodatni pritisak može dovesti do smanjenja tlaka i mogućeg oštećenja.

Zato je važno redovito provjeravati tlak u tvojoj dasci. Ako primijetiš da je daska mekša nego inače, da se ponaša drugačije na vodi ili da se koristi više osoba odjednom, to su znakovi da je potrebno dopumpavanje. Također, velike promjene temperature, posebno izlaganje visokim temperaturama i direktnom sunčevom svjetlu, mogu ubrzati ovaj proces.

Savjetujemo ti da povremeno provjeravaš i, ako je potrebno, dopumpavaš svoju dasku. Ovo će osigurati njen optimalan performans i dugotrajnost, te omogućiti da uživaš u svakom trenutku provedenom na vodi. Ako dasku koristiš u morskoj vodi, nakon korištenja obavezno je isperi slatkom vodom kako sol ne bi nagrizla dijelove gdje je daska lijepljena.

Uštedi na kupnji i dobro se zabavi na vodi! DOSTAVA JE BESPLATNA!

Facebook
X
Email
WhatsApp
Šifra oglasa: 1233480
Dodaj u favorite

Objavi recenziju oglasa

Recenzije mogu ostaviti samo registrirani korisnici.
WOOLF d.o.o.
Korisnik je OFFLINE
Ul. Josipa Broza Tita 94, 40315 Mursko Središće
Vidi sve oglase
Ul. Buzinski krči 1, 10000 Zagreb
Zaprati nas!

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak: 08:00-20:00

Subota: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018509

+385952018510

+385952018511

Nedjelja i blagdani: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018512

© 2024 Bijelojaje.hr - Sva prava pridržana.

Prijavi oglas