Bijelojaje.hr Oglasi Marketplace Električni posipač IceStriker UTV
01.08.2024
28

Električni posipač IceStriker UTV

1 €

Lokacija

Izvan Hrvatske - Unutar EU

Dodatne informacije

Stanje:
Novo

Glavne prednosti

  • Jednostavan za korištenje
  • Lagana izvedba
  • Otpornost na koroziju

Karakteristike

Električni posipač soli IceStriker UTV od nehrđajućeg čelika je dizajniran za udovoljavanje potrebama UTV vozila. Zbog svoje praktične veličine, savršeno odgovara većini vrsta malih strojeva. Ovaj vrhunski posipač je odličan izbor za održavanje parkirališta, dvorišta i pješačkih staza jer osigurava efikasno i ravnomjerno rasipanje materijala. Osim toga, IceStriker UTV posipač s upravljačkim sustavom pomaže u štednji novca i smanjenju utjecaja na okoliš, a da pritom ne žrtvuje rezultate.

Kućište posipača je izrađeno od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, što osigurava dugotrajnu uporabu bez brige o koroziji. Površina posipača je laka za čišćenje i održavanje te omogućuje glatko otjecanje rasutog materijala. Posipači od nehrđajućeg čelika posebno su dizajnirani za rasipanje pijeska, šljunka i soli, pružajući prilagodljivost prema potrebama korisnika.

Bez obzira radi li se o održavanju parkirališta, dvorišta ili pješačkih staza, posipač soli IceStriker od nehrđajućeg čelika pouzdan je i održiv izbor koji će učinkovito obaviti svoj posao. S kapacitetom, jednostavnošću korištenja i izdržljivošću, ovaj posipač je neophodan alat za održavanje površina u zimskim uvjetima.

Kontroler StrikeSmart standardna je značajka za IceStriker posipače. Ekran boje kontrolera omogućava vam prilagodbu posipanja prema trenutačnoj situaciji. Automatska kontrola brzine prema GPS-u prilagođava količinu posipnog materijala (g/m²) prema brzini vašeg vozila, dok ručni način omogućuje da postavite fiksnu brzinu puža. Osim toga, kontroler prikuplja i sprema ključne podatke na USB memoriju, omogućujući vam stvaranje detaljnih izvještaja. Kontroler također olakšava uključivanje funkcija poput vibracije, upozoravajućeg i radnog svjetla iz kabine.

Pomoću softvera za praćenje možete pratiti i upravljati svim vašim posipačima na svom računalu, tabletu ili pametnom telefonu. Sustav HTrack omogućuje dvosmjernu GPRS komunikaciju, obavještavajući vozača koje lokacije treba tretirati tijekom rada. Stupnjevi uporabe mogu se daljinski podešavati za svako područje prema vremenskim uvjetima, omogućavajući vozaču da se usredotoči na što brže i sigurnije dovršavanje operacija. HTrack korisnicima omogućuje stvaranje radnih mjesta za područja svojih klijenata, koji mogu precizno vidjeti veličinu obrađene površine i količinu potrebnog materijala.

 

Facebook
X
Email
WhatsApp
Šifra oglasa: 2496054
Dodaj u favorite

Objavi recenziju oglasa

Recenzije mogu ostaviti samo registrirani korisnici.
RIKO RIBNICA d.o.o.
Korisnik je OFFLINE
Lepovče 23, 1310 Ribnica, Slovenia
Vidi sve oglase
Ul. Buzinski krči 1, 10000 Zagreb
Zaprati nas!

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak: 08:00-20:00

Subota: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018509

+385952018510

+385952018511

Nedjelja i blagdani: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018512

© 2024 Bijelojaje.hr - Sva prava pridržana.

Prijavi oglas