Bijelojaje.hr Oglasi Nekretnine PREDIVNA VILA NEDALEKO GRADA I MORA
01.08.2024
38

PREDIVNA VILA NEDALEKO GRADA I MORA

980.000 €

Lokacija

Istarska županija
Labin

Dodatne informacije

Namjena:
Prodaja
Površina:
302,00 m2
Broj soba:
5

Vila je izgrađena krajem 1980-ih godina prema nacrtima renomiranih arhitekata Jean-Pierre Gerni i Antoine Paillet i karakterizira je izniman arhitektonski stil koji svojom razigranom krovnom konstrukcijom nekretnini daje jedinstveni šarm koji podsjeća na arhitekturu južne Francuske.

Prostrani korisni prostor vile prostire se na 227 m2, raspoređen na dvije etaže. Dodatan prostor osigurava pomoćna zgrada sa 75 m2 koja se nalazi do vile. Ima veliku kuhinju, blagovaonicu, prostrani dnevni boravak, 5 spavaćih soba sa 5 kupaonica. Nadalje, na raspolaganju vam je vrhunski wellness, opremljen saunom, kadom i jacuzzijem.

Zasebna gospodarska zgrada s parcelom nudi dodatni prostor koji je sada u procesu renoviranja.

Vrt poput parka koji okružuje vilu skladno se uklapa u karakter vile. Ovdje ćete također pronaći cvjetne grmove i drvenaste biljke sa šarenim cvjetovima kao i stara stabla koja ljeti pružaju ugodan hlad. Grijani bazen može se koristiti od proljeća do jeseni.

Arhitektonski stil vile zadovoljava najviše standarde.

Čak su i unutarnji zidovi solidno zidani, a statika građevine je ojačana betonskim nadvojima i čelikom. Ovo ne samo da osigurava izvrsnu stabilnost, već također pruža učinkovitu zvučnu izolaciju između prostorija i podova. Takva kvaliteta konstrukcije se danas rijetko nalazi.

Cjelokupna tehnička oprema zgrade, uključujući elektro, sanitarnu i klimatizaciju je potpuno obnovljena 2023. godine i zadovoljava najsuvremenije standarde.

Prizemlje

Ukusno namješten, prostran dnevni boravak s visokim stropom nudi izravan pristup na

terasu i bazen u vrtu.

Prolaz s otvorenim kaminom vodi iz dnevnog boravka u blagovaonicu koja je odvojena stepenicom te se iz nje dolazi u potpuno opremljenu kuhinju.

U prizemlju se također nalaze 2 spavaće sobe i 2 kupaonice od kojih jedna pripada sobi, a druga je zasebna. Jedna od spavaćih soba ima izlaz na terasu sa hidromasažnom kadom.

Posebna posebnost vile je wellness prostor koji uključuje veliku kadu, infracrvena kabina (slično “sauni”) i grijani vanjski whirlpool.

 

Kat

Stubište vodi na prvi kat gdje se nalaze još tri spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonica. Dvije spavaće sobe imaju balkone sa stolovima i stolicama i predivnim pogledom.

 

Spavaće sobe

Vila ima 5 spavaćih soba (hrastov parket).

Sve su spavaće sobe individualno klimatizirane za dodatnu udobnost. Prozori su opremljeni s mrežama protiv insekata i mogu se zaštititi kapcima kako bi se zatamnilo od dnevnog sunca.

Osim toga, osigurane su neprozirne zavjese koje omogućuju potpuno zamračenje.

Svaka od spavaćih soba opremljena je vlastitim Smart TV-om koji nudi SAT TV i web pristup. Dvije spavaće sobe na katu imaju privatne balkone na kojima se možete opustiti i uživati uz čašu dobrog vina. Jedna spavaća soba u prizemlju ima pristup verandi s jacuzzijem.

 

Kupaonice

Kuća ima ukupno 6 kupaonica, od kojih je 5 dodijeljeno odgovarajućim spavaćim sobama.

Tu je ekskluzivna wellness kupaonica u prizemlju s prostranom

kadom i infracrvenom kabinom, koja se često naziva i “sauna”.  Iz wellnessa se može pristupiti verandi, gdje se nalazi grijani whirlpool koji može primiti do 6 osoba. Pravi wellness raj!

Facebook
X
Email
WhatsApp
Šifra oglasa: 2496388
Dodaj u favorite

Objavi recenziju oglasa

Recenzije mogu ostaviti samo registrirani korisnici.
Ars nekretnine
Korisnik je OFFLINE
Istarska 8, 52220 Labin
Vidi sve oglase
Ul. Buzinski krči 1, 10000 Zagreb
Zaprati nas!

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak: 08:00-20:00

Subota: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018509

+385952018510

+385952018511

Nedjelja i blagdani: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018512

© 2024 Bijelojaje.hr - Sva prava pridržana.

Prijavi oglas