Bijelojaje.hr Oglasi Nekretnine Šarmantan stan s jednom spavaćom sobom i bazenom
14.08.2024
37

Šarmantan stan s jednom spavaćom sobom i bazenom

315.000 €

Lokacija

Splitsko-dalmatinska županija
Sutivan

Dodatne informacije

Namjena:
Prodaja
Broj etaža:
1,0
Površina:
92,00 m2
Broj soba:
2

Pobjegnite u slikovito obalno mjesto Sutivan na prekrasnom otoku Braču u Hrvatskoj. Ovaj izuzetan jednosobni apartman nudi savršen spoj moderne udobnosti i mediteranskog šarma. Potpuno namješten i smješten u mirnom okruženju, ovaj apartman idealno je utočište za one koji traže miran način života uz more.

Ključne karakteristike:

  • Prekrasno namješteno: Zakoračite u ukusno uređen prostor s elegantnim namještajem i svim udobnostima doma. Od ugodnih dnevnih prostora do stilskog uređenja, svaki detalj je pažljivo odabran.
  • Svijetlo i prozračno: dnevni boravak i blagovaonica otvorenog koncepta preplavljeni su prirodnim svjetlom, stvarajući toplu i primamljivu atmosferu. Promišljen raspored stana maksimalno povećava prostor i udobnost.
  • Moderna kuhinja: Opremljena visokokvalitetnim uređajima, uključujući hladnjak, štednjak, pećnicu i perilicu posuđa. Kuhinja također ima dovoljno radnog prostora i ormarića, savršenih za pripremu ukusnih jela.
  • Udobna spavaća soba: Prostrana spavaća soba je mirno utočište, s raskošnim bračnim krevetom, velikim ormarom i umirujućim dekorom.
  • Suvremena kupaonica: Elegantna kupaonica uključuje modernu opremu, tuš kabinu i svjež, čist dizajn.
  • Privatni bazen: Doživite vrhunsko opuštanje u vlastitom privatnom bazenu. Opustite se na terasi, osvježite se ili uživajte u večeri na otvorenom uz vodu.

Lokacija i stil života:

  • Šarmantno mjesto na obali: Sutivan je poznat po svom idiličnom šarmu, kristalno čistom moru i prekrasnim plažama. Uživajte u laganim šetnjama rivom, istražite lokalne kafiće i restorane ili se upustite u avanturu do obližnjih atrakcija.
  • Blizina sadržaja: na prikladnoj lokaciji u blizini lokalnih trgovina, tržnica i restorana, sve što vam je potrebno nadohvat je ruke. Otok također nudi razne aktivnosti na otvorenom, uključujući planinarenje, vožnju biciklom i vodene sportove.
  • Jednostavan pristup: Sutivan je dobro povezan, s lakim pristupom trajektnim linijama i malom udaljenošću od užurbanog grada Supetra.

Ovaj izuzetan stan savršen je za one koji traže miran bijeg ili elegantan stalni boravak. Bilo da tražite kuću za odmor, nekretninu za ulaganje ili komadić raja koji biste mogli nazvati svojim, ovaj potpuno namješten apartman s privatnim bazenom nudi sve.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i učinite ovaj prekrasan apartman u Sutivanu Vašim. Kontaktirajte nas još danas kako biste dogovorili razgledavanje i iskusili čari otočkog života!

Facebook
X
Email
WhatsApp
Šifra oglasa: 2611180
Dodaj u favorite

Objavi recenziju oglasa

Recenzije mogu ostaviti samo registrirani korisnici.
Deia Properties
Korisnik je OFFLINE
Porat 24, 21400 Supetar
Vidi sve oglase
Ul. Buzinski krči 1, 10000 Zagreb
Zaprati nas!

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak: 08:00-20:00

Subota: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018509

+385952018510

+385952018511

Nedjelja i blagdani: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018512

© 2024 Bijelojaje.hr - Sva prava pridržana.

Prijavi oglas