Bijelojaje.hr Oglasi Nekretnine ISTRA, LOVRAN – Visoko luksuzna obiteljska vila smještena u manjem naselju
17.08.2024
13

ISTRA, LOVRAN – Visoko luksuzna obiteljska vila smještena u manjem naselju

Lokacija

Primorsko-goranska županija
Lovran

OPATIJA, LOVRAN – Prekrasna obiteljska vila s otvorenim panoramskim pogledom na more i Kvarnersko otočje.

S ponosom Vam predstavljamo ovu visoko kvalitetnu i luksuznu vilu smještenu na brdovitom terenu u manjem i mirnom naselju nadomak grada Lovrana. Riječ je o pravoj obiteljskoj vili koja Vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima, predivan pogled koji se pruža iz svih prostorija i okućnice vile jednostavno oduzima dah. Lokacijski je vila pozicionirana na izrazito mirnoj i atraktivnoj lokaciji nadomak grada Lovran, koji je bogat dugom prošlosti sa stogodišnjom tradicijom u turizmu. Topla i kvalitetna mediteranska klima, bujna vegetacija i povoljan zemljopisni položaj omogućili su snažni razvoj turizma na ovoj lokaciji, te je tako Lovran uz Opatiju, postao najvažnije mjesto glasovite Rivijere.

OPIS NEKRETNINE;
Riječ je o obiteljskoj vili ukupne stambene površine 343,95m2 građenoj kao katnica.
Tako se u prizemlju na ulazu u vilu nalazi predvorje koje nas graciozno dočekuje, te dalje uvodi u ostale prizemne prostorije vile. Opustiti se i zabaviti možete sa svojom obitelji i prijateljima u luksuzno opremljenoj i prostranoj kuhinji renominiranog talijanskog proizvođača, a u najdražim delicijama možete uživati u prostranoj blagovaoni koja je se nalazi pored kuhinje. Blago izdvojenim se smjestio komotan dnevni boravak kojega krasi kamin ukrašen brazilskim kamenom. Cijeli je ovaj prostor tijekom čitavoga dana osunčan dnevnom svjetlosti, što je omogućeno uz pomoć većih staklenih kliznih stijenka. Kroz iste klizne stijenke, proteže se pogled i pristup prema natkrivenoj terasi, zatim mediteranskim biljem uređenoj okućnici, prostranom bazenu i otvorenom pogledu na more i Kvarnerske otoke.

U prizemlju se izdvojenim nalazi manje spremište, kao i gostinjski toalet.

Unutarnjim elegantnim stubištem pristupa se katu vile, a gdje se nalaze tri prostrane spavaće soba od kojih svaka posjeduje vlastitu kupaonicu, dok master spavaća soba posjeduje privatni walk-in romar. Uz to, svaka spavaća soba posjeduje i vlastitu terasu s koje se proteže isti nevjerojatan panoramski pogled na beskrajno more i Kvarnerske otoke.

Riječ je o vili koja je građena isključivo za potrebe vlasnika, te koja je uređena uz vrhunske dizajnere kako bi vila odisala luksuzom i ostala bez vremenska. Tako su vlasnici pazili na apsolutno svaki detalj, dok je maksimalna pažnja bila posvećena komoditetu i funkcionalnosti svake prostorije.

Na jednak način su vlasnici veliku pažnju posvetili i prostranoj okućnici od 3.442,00m2 koja je u potpunosti ograđena i skrivena od svakoga pogleda uz maksimalan osjećaj privatnosti i mira. Dvorište vile uređeno je mediteranskim biljem i mnoštvom zelenih polja o kojima brine sustav automatskog navodnjavanja, dok sav sadržaj koji se nalazi na okućnici vile je povezan pitoresknim uređenim stazama. Tako se na okućnici smjestio prostrani bazen sa sunčalištem, a poseban detalj bazena je to što s obzirom na svoju lokaciju na terenu, konstrukciju terena i pogled prema moru, pruža osjećaj beskrajne povezanosti s morem i otočjem. Tijekom toplih ljetnih mjeseci imate priliku svoje vrijeme provoditi u odvojenoj ljetnoj kuhinji većih dimenzija s pravim istarskim ognjištem i funkcionalnom kuhinjom, te sjedećim mjestima.

Moramo napomenuti kako vila posjeduje i vlastiti vinski podrum, drvenu kućicu, dok za svoje limene ljubimce ne morate brinuti jer se tu nalazi i garaža s dva parking mjesta. Za sve vaše goste na okućnici se nalazi više parking prostora.

DODATNE INFORMACIJE;
* Vila je opremljena podnim grijanjem i hlađenjem na dizalicu topline, a koja koristi i pomoć solarnih panela.
* Kao s terasa na katu, tako i iz prizemlja i kompletne okućnice, pruža se jednak panoramski pogled na more.
* Tijekom izgradnje i uređenja vile korišteni su visoko kvalitetni i rijetki materijali koji odišu luksuzom i kvalitetom.
* Vila se prodaje namještena sa svim namještajem od renominiranog proizvođača s potpisom.
* Vlasništvo vile je uredno

OPIS LOKACIJE;
Kako je riječ o visoko luksuznoj vili moramo napomenuti kako su vlasnici izabrali idealnu lokaciju koja odgovara ovakvoj vili te upotpunjuje njezini misiju. Obiteljsko se ozračje proteže kroz cijelo naselje, dok je sve ono potrebno za siguran svakodnevni život u neposrednoj blizi. Blaga mediteranska klima i brdoviti krajolik stvaraju poseban osjećaj tijekom boravka na ovome kraju, čist i svjež zrak kao i otvoreni pogled jednostavno oduzimaju svaki oblik stresa i napora, te odaju osjećaj luksuza i privilegiranosti.

Uz boravak u vili bitno je da vas upoznamo sa svime što se nalazi u neposrednoj blizi, pa tako;
* centar Lovrana udaljen je svega 6 minuta lagane vožnje
* centar Opatije je udaljen svega 15 minuta lagane vožnje
* brojne uređene plaže s kristalno čistim i svježim morem udaljene su 7 minuta vožnje
* brojni restorani i konobe udaljene su od 5 minuta do 7 minuta vožnje
* veće trgovine su udaljene od 5 minuta do 7 minuta lagane vožnje

U kratko, riječ je o posebnoj nekretnini vrijednoj vaše paženje. Slobodno nas kontaktirajte jer ćemo Vam rado pomoći u slučaju bilo kakvih dodatnih pitanja, potrebnih informacija ili želje za organizacijom termin razgleda nekretnine.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 32643

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: loren@dux-istra.com
www.dux-istra.com

Facebook
X
Email
WhatsApp
Šifra oglasa: 2629807
Dodaj u favorite

Objavi recenziju oglasa

Recenzije mogu ostaviti samo registrirani korisnici.
Dux Nekretnine
Korisnik je OFFLINE
Mletačka ul. 12, 51000 Rijeka
Vidi sve oglase
Ul. Buzinski krči 1, 10000 Zagreb
Zaprati nas!

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak: 08:00-20:00

Subota: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018509

+385952018510

+385952018511

Nedjelja i blagdani: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018512

© 2024 Bijelojaje.hr - Sva prava pridržana.

Prijavi oglas