Bijelojaje.hr Oglasi Marketplace Videonadzor, Protuprovala i Kontrola pristupa
22.08.2024
23

Videonadzor, Protuprovala i Kontrola pristupa

1 €

Lokacija

Cijela Hrvatska

Suvremeni sustavi videonadzora koje projektira PARTNER ELECTRIC se sastoje od digitalnih IP kamera spojenih u lokalnu TCP/IP mrežu putem Ethernet switcha na digitalni snimač. Kamere koje mi nudimo u pravilu imaju mogućnost snimanja videa u FullHD (1080p) rezoluciji i mogu se napajati putem protokola Power over Ethernet što znači da je dovoljno provući jedan UTP/FTP kabel od switcha do kamere, ili se mogu napajati odvojenim napajanjem u blizini same kamere. Kod ugradnje sustava videonadzora koristimo opremu jednog od vodećih svjetskih proizvođača Dahua Technology Co.,Ltd.
U slučaju potrebe investitora, nudimo i klasične analogne sustave koji se spajaju putem koaksijalnog kabela te hibridne sustave kod kojih, primjerice, možemo integrirati postojeće analogne kamere s novim digitalnim kamerama na objektu u jedinstveni digitalni sustav.

Sustavi protuprovale kao takvi projektiraju se prema zahtjevu investitora, odnosno samoj namjeni štićenog objekta, i prema zakonskim normama ako se radi o novčarskim institucijama i institucijama koje spadaju u kategoriju objekata visokog rizika, gdje je potrebno integrirati protuprepadne elemente i kontrolu pristupa te ih povezati na jedno ili više nadzornih lokacija na objektu. U cjelokupni projektirani sustav s nadzornim mjestom može se uklopiti i sustav videonadzora kao dodatna pogodnost za vizualno praćenje događanja na štićenom objektu.
Naš partner Carrier Fire & Security nudi široku paletu proizvoda koja se razlikuje po svojim karakteristikama i namjeni, te načinu javljanja potencijalnih alarmnih stanja. Isto tako, u sklopu palete proizvoda Carrier Fire & Security uz sustav protuprovale može se projektirati kontrola pristupa u objekt, s kojom se jamči dodatna sigurnost zaštićenog objekta.
U novije vrijeme, popularni su bežični kućni sustavi protuprovale s novim tehnologijama prijenosa signala, bez dodatnih smetnji iz okoline, što korisnicima sustava daje veću kvalitetu usluge i povećanu sigurnost, uz manji trošak zahvaljujući izbjegavanju polaganja kabelske instalacije.

Osnovna funkcija sustava kontrole pristupa jest sprječavanje pokušaja neovlaštenog ulaza odnosno izlaza kroz kontrolirana vrata, bilo da se radi o normalnom radnom procesu (ulaz radnika ili klijenata u ograničen poslovni prostor) ili o rizičnoj situaciji (prepad, pljačka, pokušaj provale).
Kontrola pristupa se izvodi korištenjem mehaničkih i elektromehaničkih sredstava i uređaja, kao što su mehaničke i elektromehaničke barijere za pristup, elektroprihvatnici, električne brave u kombinaciji sa mikrokontrolerom, čitačima sustava kontrole pristupa, identifikacijskom ID karticom i programskim upravljačkim paketom za nadzor instaliranim na nadzornom računalu.

Facebook
X
Email
WhatsApp
Šifra oglasa: 2652192
Dodaj u favorite

Objavi recenziju oglasa

Recenzije mogu ostaviti samo registrirani korisnici.
PARTNER ELECTRIC d.o.o.
Korisnik je OFFLINE
Kobilić 32, 10410 Kobilić
Vidi sve oglase
Ul. Buzinski krči 1, 10000 Zagreb
Zaprati nas!

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak: 08:00-20:00

Subota: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018509

+385952018510

+385952018511

Nedjelja i blagdani: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018512

© 2024 Bijelojaje.hr - Sva prava pridržana.

Prijavi oglas