Bijelojaje.hr Oglasi Nekretnine Romantična kuća u bajkovitom okruženju
31.08.2024
20

Romantična kuća u bajkovitom okruženju

234.000 €

Lokacija

Varaždinska županija
Jalžabet

Dodatne informacije

Namjena:
Prodaja
Površina:
86,00 m2
Broj soba:
4
Godina izgradnje:
1986. god.

Isključivo u Dogma nekretninama!

Dobrodošli u ovu očaravajuću kuću za odmor kao iz bajke, uređenu s ljubavlju i pažnjom prema svakom detalju. Smještena u idiličnom prirodnom okruženju, usred bujnog zelenila, ova rustikalna oaza nudi savršenu kombinaciju topline, udobnosti i autentičnog šarma.
U prizemlju se nalazi prostran dnevni boravak s vintage namještajem i udobnim kutkom za opuštanje uz kamin koji je povezan sa blagovaonicom i kuhinjom, a sve je uređeno u rustikalnom stilu sa modernim dodacima. Iz dnevnog boravka izlazi se u predivan zimski vrt savršen za uživanje u svim godišnjim dobima, a koji pruža spektakularan pogled na okolnu prirodu. Staklene stijene okružuju prostor zimskog vrta, propuštajući obilje prirodnog svjetla i omogućujući vam da se u potpunosti stopite s prirodom, čak i tijekom hladnih zimskih dana. To je idealno mjesto za jutarnju kavu, čitanje omiljene knjige ili jednostavno uživanje u pogledu na predivan krajolik.
U prizemlju se nalazi kupaonica, a stepenište vodi u potkrovlje gdje su dvije velike spavaće sobe, od kojih jedna ima izlaz na balkon stvoren za uživanje i opuštanje u miru i tišini. Svaki kutak ove kuće odiše jedinstvenom toplinom, od drvenih greda do kamina izrađenog od prirodnog kamena. Vlasnik je vodio računa o svakom detalju, od ručno izrađenog namještaja i stolarije do pažljivo odabranih dekoracija koje pričaju priču o tradiciji i obitelji.
Direktno s vanjske strane kuće, ide se u podrum, pružajući dodatnu privatnost i jednostavnost pristupa. Ovaj prostor je preuređen u elegantnu sobu za druženje, opremljenu stilskim stolom i stolicama, zanimljivim prozorima s jedinstvenim osvjetljenjem, savršenu za proslave i obiteljska okupljanja. Opremljen je i sofisticiranim barom s vinotekom i zasebnom kuhinjom, stvarajući idealnu atmosferu za uživanje u odabranim vinima u intimnom okruženju.
Odmah uz kuću nalazi se parkiralište natkriveno cvjetnom nadstrešnicom, zatim cvjetnjak, dječje igralište i voćnjak koji se nalazi s jedne strane, a veliki travnjak s druge strane kuće.
U sjeni drveća, nalazi se šarmantna sjenica s kamenim roštiljem i krušnom peći, s drvenim, zanimljivo oblikovanim klupama, savršena za druženje i opuštanje s obitelji i prijateljima. Ovo je mjesto gdje možete uživati u ukusnim obrocima na otvorenom, okruženi prirodnom ljepotom.
Kuća je okružena gustim šumskim stablima poput borova, smreka, hrastova, bukvi i kestenova (marona) i malim stazama koje vode do skrivenih kutaka savršenih za mir i meditaciju. Blizina kristalno čistog potoka stvara savršenu atmosferu za romantične šetnje,
Ova prirodna oaza pruža potpunu privatnost i stvara umirujuću atmosferu, idealnu za bijeg od gradske vreve.
Imanje ima dva zasebna ulaza, omogućujući jednostavan pristup i dodatnu praktičnost.
Kuća je udaljena od centra mjesta cca 900 m i u blizini je potrebnih sadržaja (trgovina i sl.), a jako je važna dobra cestovna povezanost, udaljena je cca 8 km od autoceste A1 i shopping centra Lumini te 10 km od Varaždina i samo 5 km od Varaždinskih Toplica.

Ovo je prilika koju ne želite propustiti. Kontaktirajte me kako biste rezervirali svoju posjetu i otkrili sve čari ove romantične kuće.

Za sve dodatne informacije obratite se s punim povjerenjem!

Bojana Patekar
Mobitel: +385 98 297 777
mail: bojana.patekar@dogma-nekretnine.com

ID KOD AGENCIJE: VZ2018

Bojana Patekar
Asistent u posredovanju
Mob: 098/297-777
Tel: 042/562-017
E-mail: bojana.patekar@dogma-nekretnine.com
www.dogma-nekretnine.com

Facebook
X
Email
WhatsApp
Šifra oglasa: 2729987
Dodaj u favorite

Objavi recenziju oglasa

Recenzije mogu ostaviti samo registrirani korisnici.
DOGMA nekretnine
Korisnik je OFFLINE
Maksimirska Cesta 15, 10000 Zagreb
Vidi sve oglase
Ul. Buzinski krči 1, 10000 Zagreb
Zaprati nas!

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak: 08:00-20:00

Subota: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018509

+385952018510

+385952018511

Nedjelja i blagdani: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018512

© 2024 Bijelojaje.hr - Sva prava pridržana.

Prijavi oglas