04.09.2024
18

Balt Sun Camper 29

91.500 €

Lokacija

Izvan Hrvatske – Unutar EU

Dodatne informacije

Vrsta motora:
Unutarnji
Broj kabina:
2
Stanje:
Novo

SunCamper 29 –

Sve što trebate znati SunCamper 29 na prvi pogled podsjeća na još jedan malo veći model – SunCamper 35, koji je također vrlo popularan.

Novija jahta ima modernu siluetu, hidrodinamički trup koji služi svojoj svrsi i impresivan interijer u kojem ćete se osjećati kao kod kuće.

SunCamper 29 također ima optimalne dimenzije i težinu, čineći transport kopnom mnogo lakšim, a manevriranje i slijetanje na vodu lakšim i sigurnijim nego ikad prije.

 

Funkcionalnost na još višoj razini Brod SunCamper 29 ima vrlo prepoznatljiv i funkcionalan oblik trupa.

Sam pramac je više postavljen i ima “peharast oblik” što osigurava izvrsnu plovidbu u visokim valovima.

 

Osim toga, tu su i posebna vrata na pramcu, koja u kombinaciji sa spuštenom rampom na pramcu omogućavaju još ugodnije slijetanje. Za odlazak s pramca na plažu ili plitku obalu mogu se koristiti dodatne ljestve.

 

Unutrašnjost koja ostavlja trenutni dojam SunCamper 29 je dizajniran da ima funkcionalnu i visoko estetsku unutrašnjost.

Jedna od njegovih najvažnijih značajki je velika unutrašnjost, koja uključuje 2 kabine, kormilarnicu i kupaonicu. I svijetla unutrašnjost plovila i kokpita prekriveni su krovom s dva pomična poklopca. Poklopci se lako otvaraju, omogućujući bolju ventilaciju i sunčevu svjetlost. Stražnji poklopac je dizajniran tako da na njega po želji možete postaviti solarne ploče.

 

Unutrašnjost je također vrlo dobro osvijetljena prirodnim svjetlom, zahvaljujući velikim unutrašnjim prozorima i ostakljenim kliznim stražnjim vratima koja pružaju vidljivost u svim smjerovima.

U slučaju lošeg vremena lako možete rasklopiti šator skriven ispod krova koji će zatvoriti kokpit i zaštititi ga od kiše i vjetra.

Prostor koji pruža maksimalnu udobnost, funkcionalna unutrašnjost plovila dizajnirana je da zadovolji i najviše zahtjeve. Prvo, ima prostranu pramčanu kabinu koja se može zaključati s duplim ležajem na pramcu, krevetom za pse i kupaonicom. I kabina i kupaonica su adekvatno osvijetljeni i prozračeni.

S lijeve strane salona je udobna blagovaonica sa stolom i udobnim sjedalima za četiri osobe. Blagovaonicu možete pretvoriti u dodatna dva mjesta za spavanje tako da srušite stol. Salon ima kuhinjski modul sa sudoperom, plinskim štednjakom, hladnjakom, ormarićem i praktičnim ladicama. Spremnici vode za nuždu i svi lako dostupni akumulatori nalaze se ispod poda salonskog prostora.

Iza blagovaonice je udobna dvostruka krmena kabina. Unutra ćete pronaći svu potrebnu opremu, poput ormara, skladišnih prostora i svjetiljki. Kabina je vrlo udobna. Prednji dio sa sjedećom garniturom za tri osobe i prostorom za ležaljku.

 

Sigurna plovidba čak iu plitkim vodama SunCamper 29 je dizajniran za izvrsne performanse u različitim vodama. Između ostalog, lako se snalazi u relativno plitkim vodama. To je moguće zahvaljujući upotrebi triju uzdužnih donjih vodilica. Oni štite dno trupa i propeler motora od mogućih podvodnih prepreka i osiguravaju dobru smjernu stabilnost i malu ovisnost o okretanju. Sve to čini plovidbu još sigurnijom.

 

Razni pogoni i ekonomični rad:

Preporučeni pogon za SunCamper 29 su izvanbrodski motori, poznati kao “trolling motori”, snage od 25 do 60 KS. Za osobe bez vozačke dozvole za upravljanje motornim čamcima preporučuju se trolling motori snage 40 – 60 KS koji omogućuju brzine do 15 km/h. Pri ekonomičnoj brzini od oko 10 km/h motor SunCamper 29 troši do 3 litre benzina na sat.

Kao dopuna standardnom pogonu s vanbrodskim motorima, razvijene su i izvedbe sa stacionarnim dizelskim motorom od 20 ili 30 KS koji omogućuju maksimalne brzine od 12 – 14 km/h.

Za ekološki prihvatljiv električni pogon s jednom osovinom predviđeni su motori snage 8 – 15 kW na baterije sa sigurnim naponom do 50 V. Ovo plovilo trebalo bi postići maksimalnu brzinu od 10 – 12 km/h.

Jednostavan kopneni transport (nije potreban pilot) Ovo je omogućeno umjerenom težinom agregata od preko 3 tone, širinom od 3 m i visinom transporta na prikolici za automobile od oko 3,8 m (podvožnjaci do 4 m).

 

SunCamper 29 nudi nebrojene mogućnosti za sigurno krstarenje, pruža prostor i udobnost, moderan dizajn i izbor boja za trup i interijer omogućit će vam da projekt prilagodite svojim potrebama i osjećate se kao kod kuće.

Facebook
X
Email
WhatsApp
Šifra oglasa: 2757184
Dodaj u favorite

Objavi recenziju oglasa

Recenzije mogu ostaviti samo registrirani korisnici.
JAANIT
Korisnik je OFFLINE
Dragočajna 27, 1216 Smlednik, Slovenia
Vidi sve oglase
Ul. Buzinski krči 1, 10000 Zagreb
Zaprati nas!

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak: 08:00-20:00

Subota: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018509

+385952018510

+385952018511

Nedjelja i blagdani: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018512

© 2024 Bijelojaje.hr - Sva prava pridržana.

Prijavi oglas