Bijelojaje.hr Oglasi Nekretnine Investicijska prilika, poslovno-apartmanska kuća s pogledom na more, Baška Voda
07.09.2024
7

Investicijska prilika, poslovno-apartmanska kuća s pogledom na more, Baška Voda

1.700.000 €

Investicijska prilika, poslovno-apartmanska kuća s pogledom na more, Baška Voda
Poslovno-Apartmanska Kuća s pogledom na more, Baška Voda (Makarska rivijera)

Na atraktivnoj lokaciji u Baškoj Vodi, blizu samog centra mjesta i svega nekoliko minuta hoda od poznatih šljunčanih plaža, smjestila se poslovno-apartmanska kuća za raznovrsne namjene.

Ova kuća ukupne bruto površine 562 m2, sagrađena je na parceli površine 851 m².

Trenutno se koristi za turizam, s prihodima koji dolaze iz tri stana i pet soba, uz dodatni prihod od iznajmljivanja garažnog poslovnog prostora.
Postoji mogućnost prilagodbe rasporeda i namjene prostorija prema novim idejama i željama.

Jedan od glavnih aduta ove kuće je panoramski pogled koji se pruža prema moru i otoku Braču, vidljiv s različitih balkona i prostrane terase, što dodatno povećava njezinu privlačnost i potencijal.

—-Opširni opis kuće:
Sastoji se od više etaža koje se prostiru na kosom terenu: suterena, prizemlja, prvog kata i drugog kata koji je u naravi visoko potkrovlje.

___Suteren: U suterenu kuće je 6 garažnih prostora/mjesta od preko 100 m2, od kojih je jedan preuređen u poslovni prostor s kupaonicom i kuhinjom.
Uz garaže, kući pripadaju još 4 vanjska nenatkrivena parking mjesta, kao i jedno natkriveno vanjsko parking mjesto.
Nad garažama u razini prizemlja prostire se velika terasa od oko 120 m² s neometanim pogledom na more, koja ima potencijal za zatvaranje u svrhu otvaranja ugostiteljskog objekta.

___Prizemlje: U prizemlju se nalazi lijepi i prostrani stan s ulazima na istočnoj i zapadnoj strani.
Stan se sastoji od hodnika, dvije kupaonice s toaletom, tri spavaće sobe te otvorenim prostorom kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka s izlazom na zapadnu terasu i prostrani balkon duž cijele južne strane kuće.
Na sjevernoj strani prizemlja, smještena je prostrana kuhinja, blagovaonica, kupaonica i dodatni prostor za različite namjene.
Ovaj dio prvog kata nudi različite mogućnosti organizacije prostora, uključujući spajanje prostora u veći komforniji stan ili razdvajanje u više manjih apartmana.

___Prvi kat: Na prvom katu je pet prostranih spavaćih soba, prostran hodnik, odvojena kuhinja za zajedničku upotrebu i vanjska sprema. Svaka soba ima svoju kupaonicu i izlaz na balkon ili terasu, pružajući privatnost i udobnost svojim gostima.
Prvi kat ima svoj zasebni ulaz sa sjeverne strane.

___Drugi kat (visoko potkrovlje): Drugi kat čine dva odvojena apartmana. Svaki apartman ima dvije spavaće sobe, kupaonicu s toaletom te otvoreni prostor kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka s izlazom na balkon s prekrasnim pogledom na more.

__Vanjski prostor: Sa sjeverne strane kuće nalazi se prostran vrt za odmaranje i sunčanje s kaskadnim dijelom na kojem je planirana izgradnja bazena i sunčalište.
Tu je i lijepo uređen prostor ljetne kuhinje s grilom i prostorom za blagovanje.
Do ljetne kuhinje smještena je dodatna prostorija koja služi kao sprema, a po potrebi može funkcionirati i kao ljetna zatvorena kuhinja.
Okoliš kuće zasađen je mediteranskim biljem i stablima agruma, pružajući ugodan ambijent.
Kuća je namještena i opremljena za turističke svrhe te je moguć jednostavan prijenos poslovanja.

U neposrednoj blizini kuće nalaze se trgovine, ljekarne, škola, šetnica s brojnim kafićima i restoranima, banka, pošta i ostali potrebni sadržaji. Do šljunčanih plaža s kristalno čistim morem potrebno je samo nekoliko minuta hoda.

Baška Voda, smještena na prekrasnoj Makarskoj rivijeri, jedno je od najpoželjnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj. Ovo šarmantno primorsko mjesto nudi savršenu kombinaciju prirodnih ljepota, kulturne baštine i modernih sadržaja.

S kristalno čistim Jadranskim morem i impresivnim planinskim vrhovima u pozadini, Baška Voda pruža brojne mogućnosti za ljubitelje prirode i aktivnog odmora. Šljunčane plaže, šetnice te mogućnosti za vodene sportove i planinarenje čine ovo mjesto privlačnim za turiste svih dobnih skupina.

Do izlaza na autoput u smjeru Zagreba i Dubrovnika je svega 20ak km kroz tunel sv. Ilija.

Pogledaj više: https://www.opereta.hr/nekretnina/I28630

Facebook
X
Email
WhatsApp
Šifra oglasa: 2791917
Dodaj u favorite

Objavi recenziju oglasa

Recenzije mogu ostaviti samo registrirani korisnici.
Opereta
Korisnik je OFFLINE
Grada Vukovara 20, 10000 Zagreb
Vidi sve oglase
Ul. Buzinski krči 1, 10000 Zagreb
Zaprati nas!

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak: 08:00-20:00

Subota: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018509

+385952018510

+385952018511

Nedjelja i blagdani: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018512

© 2024 Bijelojaje.hr - Sva prava pridržana.

Prijavi oglas