Bijelojaje.hr Oglasi Nekretnine Kustošija, novogradnja, luksuzna kuća sa šumom od 960m2
09.09.2024
12

Kustošija, novogradnja, luksuzna kuća sa šumom od 960m2

603.000 €

KUPNJA DIREKTNO OD INVESTITORA, KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU!
 
Črnomerec – Kustošija, mala slijepa uličica u koju se ulaz iz Kustošijanske ceste – Pčelički put (ravno 500m udaljeno od Ilice), novi ekskluzivan projekt obiteljskih kuća u nizu uz samu šumu.
Visoka kvaliteta gradnje, A certifikat – dizalice topline, smarthome, svaka kuća ima svoju garažu, priprema instalacija za punjač za električno vozilo.
Kuća je ukupno 8 (6 je trenutno prodano i u zagvršnoj fazi gradnje, dvije su u prodaji i u početnoj fazi gradnje), te se svaka sastoji od: nulte etaže – garaža i parkirno mjesto, moguća izvedba i spremišta, te stepenica do prve etaže – gdje se nalazi hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom, wc i stepenica za drugu etažu gdje se nalaze tri sobe i dvije kupaonice.
Iz dnevnog boravka je izlaz na veliku terasu koja graniči sa šumom – koja je u vlasništvu kuće.
 
Projekt je u najavi, kreće u izgradnju uskoro, i gradnja će trajati godinu dana. U ovoj fazi se primaju rezervacije.
 
Projekt – KUSTOŠIJA – PČELIČKI PUT – FAZA II
KOMPLETAN PROJEKT SA POPISOM SLOBODNIH STANOVA, SLIKAMA I TLOCRTIMA POGLEDAJTE NA:
https://www.basilica.hr/projekti
 
CIJENA: 3.100€/m2
 
Kuća oznake H, sastoji se od:
podrum – garaža (19,5m2), spremište (6,15m2) i stubište sa ulazom (6,15m2), ukupno 31,80m2, te natkriveni ulaz i parking 23,6m2 i natkriveni prolaz 23,9m2 – ukupno 47,5m2
prizemlje – stubište sa hodnikom (7,5m2), wc (1,6m2), predprostor (2,9m2), veliki dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom (40,10m2), ukupne stambene površine 52,10m2 te terasa natkriveni dio 29m2 i nenatkriveni dio 16,30m2,
kat – stubište (5,9m2), predprostor sa garderobom (10,65m2), kupaonica (6m2), soba (13,9m2), soba (15,65m2), soba glavna (18,2m2) sa kupaonicom (6m2), ukupne stambene površine 76,30m2.
Ukupna prodajna površina je 188,66m2 x 3.100€/m2 + park-šuma u vlasništvu kuće od 960m2 fiksne cijene 18.000€ = ukupno 603.000€.
 
OPREMA:- Smarthome – upravljanje grijanjem, hlađenjem, roletama- dizalice topline- priprema u garaži za punjenje električnih vozila- gradnja: armirano betonska konstrukcija- fasada stiropor i kamena vuna (protupožarna) debljine 15cm.- PVC stolarija sa trostrukim staklom + el. rolete sa smart kontrolom- unutarnja stolarija bijele boje- grijanje i hlađenje preko dizalica topline, podni radijatori- parket hrast- pločice moguć odabir- sanitarije – tuš kabine, te ugradbeni vodokotlić sa visećom školjkom- protuprovalna i protupožarna vrata- portafon i video nadzor
 
LOKACIJA: Črnomerec, Kustošija, odmah uz Kustošijansku ulicu, 500m od Ilice, 50m od autobusne stanice. Pješice je 900m do okretišta tramvaja na Črnomercu. Kuće su zadnji građevinski pojas do zelene zone, okružene šumom i obiteljskim kućama.
 
TEHNIČKI OPIS:
 
Uz zapadnu stranu slijepe ulice Pčelički put, neposredno uz park-šumu Grmoščica planira se gradnja stambenog niza. Sastoji od dvije poluugrađene zgrade katnosti: podrum, prizemlje i 1. kat.
Riječ je o poluugrađenim građevinama svaka s dvije samostalne stambene jedinice, što predstavlja ukupno četiri stambene jedinice u nizu.
Kolni i pješački prilaz omogućen je s ulice Pčelički put. Ulično dvorište biti će ograđeno od javnog prostora ceste uličnom ogradom u koju je integriran pješački natkrivani ulaz s videoportafonom, te jedna klizna kolna vrata sa senzorom za daljinsko upravljanje. U dvorištu predviđeno je, pored garažnog mjesta, jedno natkriveno parkirališno mjesto za svaku jedinicu zasebno.
Svaki stan zasebno sastoji se od podrumske etaže u kojoj se predviđa ulazni prostor sa spremištem i pogonom, te garaža za jedno osobno vozilo.
Garaža je spojena „toplom“ vezom sa grijanim dijelom kuće. Na prizemlje dolazi se unutarnjim stubištem gdje se nalaze prostori dnevnih aktivnosti: dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica i wc. Ovisno o varijanti koju kupac odabere (u prilogu tehničkog opisa), wc može sadržavati i prostor vešeraja. Vanjske natkrivene i nenatkrivene terase orijentirane su prema zelenom pojasu park-šume Grmošica. Svaka terasa ima svoju vanjsku kuhinju s instalacijama tople i hladne vode i elektroinstalacijama (rasvjeta i utičnice). Na katu predviđamo dvije dječje sobe s jednom kupaonicom, te „masterbedroom“ sa zasebnom kupaonicom i loggiom.
 
Konstruktivni dijelovi zgrade su armiranobetonski. Pojedina oplošja zgrade koja nisu nosiva zatvaraju se blok opekom što omogućuje bolja termoizolacijska i fizikalna svojstva (prostori su više paropropusni, tj. bolje „dišu“). Konstrukcija je projektirana sukladno tehničkim propisima i pravilima struke (Eurocod 8).
 
Krov je ravni, neprohodni sa završnim slojem sintetske UV otporne hidroizolacije. Iznad soba predviđa se provjetravani „hladni“ ravni neprohodni krov što omogućuje bolje i ugodnije mikroklimatske uvjete posebice ljeti za vrijeme velikih vrućina. Iznad stubišta i glavne kupaonice na katu predviđa se klasični neprohodni „topli“ krov koji je upušten u odnosu na „hladni“ i u kojemu se nalaze svi instalacijski izlazi, vertikale, vanjske klima jedinice i sl.
Pristup krovu omogućen je preko svjetlarnika smješten na 1. katu unutar stubišnog prostora.
 
Fasada je koncipirana u tri cjeline:
– vanjski zidovi podrumske etaže, imaju završnu oblogu od fasadne „slip“ opeke;
– fasadni izloženi zidovi prizemlja i kata je kontaktna fasada sa kombiniranom toplinskom izolacijom od mineralne vune i grafitnog stiropora. Završna obloga je silikatno-silikonska ili akrilna žbuka jednakovrijedno „STO“ fasadnim sustavima za kontaktne fasade;
– natkriveni dijelovi fasade prizemlja sastoje se od provjetravane fasade sa završnom oblogom od termo-obrađenog drveta (hrast, jasen ili sl.).
 
Vanjska ostakljena stolarija sastoji se od aluminijskih okvira s prekinutim toplinskim mostom i trostrukog IZO stakla s dva Low-e premaza. Zaštita od sunca su alu-rolete. Vanjske klupčice stolarije biti će izvedene od lima u tonu i boji sukladno stolariji.
 
Pregrade
Armiranobetonski zidovi između stanova biti će obostrano obloženi „multipor“ izolacijskim pločama sa završnom obradom gletanjem i ličenjem. Unutarnji nenosivi zidovi biti će lagane pocinčane čelične konstrukcije debljine 10 cm sa ispunom od mineralne vune i završnom oblogom od dvostrukih gipskartonskih ploča na obje strane što ukupno predstavlja debljinu od 15 cm, čime se osigurava dostatna mehanička čvrstoća, jednostavan razvod instalacija i adekvatna zvučna izolacija između prostorija.
Svi vertikalni instalacijski koridori biti će pregrađeni i adekvatno toplinsko-akustično izolirani.
 
Podovi
Svi grijani podovi su „mokri“ plivajući sa zvučnom izolacijom (udarni zvuk) i dodatnom toplinskom izolacijom zbog razvoda sustava podnog grijanja. Iz sigurnosnih razloga (poplave, curenje i sl), predviđa se upuštanje podova sanitarnih prostorija za cca 2cm. Ukupna debljina slojeva od nosive ploče iznosi 15cm, a u sanitarnim prostorima 13cm.
 
Stropovi
Svi stropovi su armiranobetonske stropne ploče 18 cm na koje dolazi sloj upuštenog gipskartonskog stropa na čeličnoj potkonstrukciji. Visina upuštenog stropa iznosi cca 4cm i omogućuje fleksibilan razvod instalacija rasvjete te instalacija za grijanje i hlađenje. Predviđena svijetla visina stambenih prostora je cca 270cm.
 
Hodne obloge
Prostori soba, boravaka, blagovanja i po želji kuhinja ugrađuje se dvoslojni ili troslojni natur hrastov parker – sukladno tehničkim zahtjevima odabranog sustava niskotemperaturnog podnog grijanja.
Prostori sanitarija, loggie, stubišta obložit će se keramičkim protukliznim pločicama.
Vanjske terase i pristupne staze  predviđaju protukliznu betonsku oblogu mjestimično sa završnim slojem od kvarca i bijelog cementa – „mikrocementna“ podloga“.
 
Elektroinstalacije
Svi razvodi izvest će se se podžbukno. Predviđa se priprema instalacija za „pametne“ sustave regulacije električne i elektronske opreme. Također se predviđa ugradnja elektro motora za podizanje roleta, elektro motor za daljinsko otvaranje dvorišne kapije i kolnog pristupa, videoportafon i sl.
U garaži i na parking mjestima predviđa se utičnica za punjenje elektro vozila, a izvest će se priprema za brzo punjenje.
 
Ventilacija
Veći dio prostora biti će prirodno provjetravan. Kupaonice, wc-i imat će dodatnu mehaničku ventilaciju preko odsisnih ventilatora. U kuhinji se predviđa vertikala 150mm za ugradnju kuhinjske nape.
 
Instalacije vodovoda i kanalizacije
Instalacija vodovoda izvoditi će se sanitarno ispravnim cijevima na način da se za svaki stan osigura dovoljna količina vode sa dovoljnim pritiskom. Za svaki stan predviđen je zasebni vodomjer koji se nalazi u vodomjernim oknima u uličnom dvorištu. Priprema potrošne tople vode i vode za grijanje biti će omogućena u spremnicima od cca 230 litara koji su smješteni u podrumu zgrade.
Vodokotlići su ugradbeni kvalitete jednakovrijedno kao „TECE“, ili „GEBERIT“.
U podrumskoj etaži predviđena je instalacijska priprema za ugradnju uređaja za uklanjanje kamenca, odnosno omekšavanje vode.
 
Instalacije grijanja
Svi stambeni prostori biti će grijani putem sustava niskotemperaturnog toplovodnog podnog grijanja integriran u slojeve plivajućeg poda. Ulazni stubišni grijani prostor u podrumu biti će dogrijavan niskotemperaturnim radijatorom, a garaža je predviđena kao negrijani prostor.
Grijanje potrošne tople vode i vode za niskotemperaturno podno grijanje osigurat će se visokoučinkovitim dizalicama topline zrak-voda jednakovrijedno kao „DAIKIN“ i/ili „MITSUBISHI“.
 
Instalacije hlađenja
Hlađenje će biti osigurano preko zidnih jedinica inverter multisplit sustava sa visoko učinkovitom dizalicom topline zrak-zrak jednakovrijedno kao „DAIKIN“ i/ili „MITSUBISHI“. Ovim sustavom hlađenja osigurano je po potrebi dodatno i pričuvno grijanje prostora obzirom da navedeni sustav pored hlađenja imaju opciju grijanja. 

Facebook
X
Email
WhatsApp
Šifra oglasa: 2801121
Dodaj u favorite

Objavi recenziju oglasa

Recenzije mogu ostaviti samo registrirani korisnici.
Basilica nekretnine
Korisnik je OFFLINE
Bosanska ul. 5, 10000 Zagreb
Vidi sve oglase
Ul. Buzinski krči 1, 10000 Zagreb
Zaprati nas!

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak: 08:00-20:00

Subota: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018509

+385952018510

+385952018511

Nedjelja i blagdani: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018512

© 2024 Bijelojaje.hr - Sva prava pridržana.

Prijavi oglas