Bijelojaje.hr Oglasi Nekretnine Stan NOVOGRADNJA suteren u najpoželjnijem kvartu Krapine!
14.09.2024
12

Stan NOVOGRADNJA suteren u najpoželjnijem kvartu Krapine!

189.200 €

Lokacija

Krapinsko-zagorska županija
Krapina

Dodatne informacije

Namjena:
Prodaja
Broj etaža:
1,0
Površina:
85,98 m2
Broj soba:
3
Godina izgradnje:
2024. god.

Prodaje se moderan stan na izvanrednoj lokaciji nadomak samog centra Krapine.

Na blago uzvišenom terenu (nema bojazni od poplava, klizišta terena itsl.) u izgradnji je zgrada koja se sastoji od tri moderna stana. Radi se o lokaciji unutar kvarta koji je smatran najpoželjnijim u gradu, nadomak svim glavnim prometnim pravcima.

Moderan stan u suterenu ukupne površine 85.98m² uključuje ulazni prostor, prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom u open space konceptu, dvije spavaće sobe, suvremeno uređenu kupaonicu, garderobu i izbu. Natkrivena terasa od 2.14m² idealna za opuštanje i uživanje u toplim ljetnim večerima.

Zgrada je u postupku izgradnje isključivo visokokvalitetnim materijalima; termo fasadom 15cm i vanjskom stolarijom s troslojnim staklom, što osigurava izvrsnu toplinsku i zvučnu izolaciju. Protupožarna vrata, komarnici na svim prozorima, parket umjesto laminata, te klimatizacijski sustav pružaju vlasniku maksimalnu sigurnost i udobnost. Stan također ima uključeno parkirno mjesto, te cca 150m² okućnice.

Grijanje centralno kroz kombinirani plinski bojler.

Zgrada je spojena na gradski vodovod, struju i gradsku kanalizaciju.

U ovoj visokoj Roh – Bau fazi izgradnje opcionalno kupac ima pregršt individualnih mogućnosti za personalizaciju nekretnine. Visoki roh bau obuhvaća izvedbu građevine na pripremljenim temeljima, izvana kompletno gotovo osim podnih obloga. Unutra se stan dovodi do faze završnih obrtničkih radova, naravno uz prikladnu korekciju cijene sukladno dogovoru kupca sa vlasnikom.

Uporabna dozvola kao i planirani datum mogućnosti useljenja očekuje se do kraja tekuće godine.

Lokacijski nekretnina smještena na svega 3 minute lagane vožnje od samog centra Krapine, 19 minuta od Zaboka, 19 minuta do Aquae Vivae Terme u Krapinskim Toplicama,te samo 30 minuta od Zagreba (Podsused), prometna povezanost ove nekretnine je iznimna.

Škole, trgovine, parkovi, vrtići, javni prijevoz, igrališta, kino – sve nadohvat ruke.

Zbog svoje površine, oblika, položaja i lokacije ova je nekretnina iznimno atraktivna i ovakve su prilike sve rijeđe u ponudi.

Krapina kao političko, upravno i kulturno središte Krapinsko-zagorske županije i najveći grad Hrvatskog Zagorja, nalazi se na samom sjeverozapadu Republike Hrvatske. Smještena je na 46.1° sjeverne geografske širine i 15.9° istočne geografske dužine.

Područje Grada Krapine, kao jedinice lokalne samouprave u Krapinsko-zagorskoj županiji i županijsko središte, prostire se na površini od 48 km2. Na sjeveru graniči s općinama Đurmanec i Jesenje, na istoku s općinama Radoboj i Mihovljan, na zapadu s općinom Petrovsko, a na jugu susjedne su joj općine Krapinske Toplice i Sveti Križ Začretje. Dobra je povezanost i sa obližnjim gradovima Zabokom i Pregradom.

Suvremena auto-cesta Zagreb – Macelj povezuje Grad Krapinu sa Zagrebom na svega 42,5 km, a do graničnog prijelaza Macelj 17,0 km. Autocestom su osigurane vrlo dobre veze prema zapadnom dijelu Slovenije (Celje, Ljubljana) kod čvora Krapina, također prema Varaždinu (oko 50 km), te u nastavku prema Mađarskoj.

Na području Grada Krapine uglavnom se razvija mala privreda i obrtništvo među kojima je najviše zastupljeno graditeljstvo, zatim tiskarstvo, brojne trgovačko – ugostiteljske djelatnosti te špediterske djelatnosti, čijem je razvitku pridonijela blizina graničnog prijelaza. Budući da je to zahtijevao opseg i tijek roba u putničkom i robnom prometu s inozemstvom u 2005. god. u Krapini je ustrojena Carinarica Krapina što tvrtkama s područja Grada i županije olakšava poslovanje vezano za inozemstvo.

Grad Krapina je sve obrtnike koji se bave tkz. “starim zanatima” oslobodio plaćanja poreza na tvrtku, komunalne naknade i spomeničke rente s namjerom da se i kroz taj vid pomoći pomogne opstanku takovih zanata. Grad Krapina pomaže gospodarstvenicima i kroz sufinanciranje kamata na kredite.

Vlasništvo je uredno 1/1.

Zainteresirani ste za razgledanje ove sjajne prilike?

Slobodno nas kontaktirajte kako bismo vam omogućili da je osobno istražite i doživite sve što nudi.

ID KOD AGENCIJE: 1510037

Slavko Lež
Asistent u posredovanju
Mob: 098/988-9886
Tel: 01/211-0039
E-mail: slavko.lez@dogma-nekretnine.com
www.dogma-zagreb.com

Facebook
X
Email
WhatsApp
Šifra oglasa: 2835332
Dodaj u favorite

Objavi recenziju oglasa

Recenzije mogu ostaviti samo registrirani korisnici.
DOGMA nekretnine
Korisnik je OFFLINE
Maksimirska Cesta 15, 10000 Zagreb
Vidi sve oglase
Ul. Buzinski krči 1, 10000 Zagreb
Zaprati nas!

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak: 08:00-20:00

Subota: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018509

+385952018510

+385952018511

Nedjelja i blagdani: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018512

© 2024 Bijelojaje.hr - Sva prava pridržana.

Prijavi oglas