Bijelojaje.hr Oglasi Nekretnine Građevinsko zemljište u Pučišćima na Braču, blizu centra i s pogledom na more
21.09.2024
6

Građevinsko zemljište u Pučišćima na Braču, blizu centra i s pogledom na more

85.000 €

Građevinsko zemljište u Pučišćima na Braču, blizu centra i s pogledom na more
Izvanredna Prilika, Građevinsko Zemljište u Pučišćima s Pogledom na More

U Pučišćima na otoku Braču, smjestilo se građevinsko zemljište ukupne površine 294 m². Ovo zemljište prilično pravilnog oblika, nudi izvanredne mogućnosti za izgradnju novog doma ili investicijskog projekta.

Ova lokacija pruža mir i autentičan mediteranski ugođaj, a glavni adut ovog zemljišta je spektakularan pogled na more i centar mjesta. Također zalazak sunca i svježi morski zrak dio su svakodnevnog iskustva.

Blizina plaža i mirnih uvala koje su idealne za obitelji s djecom, dodatno povećava atraktivnost lokacije, kao i blizina samog centra mjesta do kojeg je svega 5 minuta hoda.

Zemljište se nalazi u neposrednoj blizini svih potrebnih infrastrukturnih sadržaja, uključujući pristup vodi, struji i cesti.

Predmetna čestica se nalazi u izgrađenom dijelu građevinskog područja naselja mješovite namjene. Ne postoji obaveza izrade urbanističkog plana uređenja sukladno Zakonu o prostornom uređenju. Nema prostornih planova ili njihovih izmjena i dopuna čija je izrada i donošenje u tijeku.

Za gradnju novih i rekostrukciju postojećih zgrada u izgrađenom i neizgrađenom dijelu GPN-a, za površinu čestice od 251m2 do 300m2 dozvoljeno je
• postotoak izgrađenosti Kig = 20,00% do 8,00%
• Osnovna površina za gradnju 50m2 do 114m2
• Najveći koeficjent iskorištenosti čestice Kis = 1,3

Pučišća su malo, pitoreskno mjesto smješteno na sjevernoj obali otoka Brača, poznato po svojoj dugoj tradiciji obrade kamena i predivnoj arhitekturi. Ovaj mali gradić, sa svojim uskim ulicama, kamenim kućama i malim trgovima, odiše autentičnim dalmatinskim šarmom.

Pučišća su najpoznatija po svojoj kamenoklesarskoj školi, koja je jedinstvena ne samo u Hrvatskoj nego i u svijetu. Ova škola nastavlja višestoljetnu tradiciju obrade bračkog kamena, kojeg su koristili za izgradnju mnogih znamenitih građevina, uključujući i Bijelu kuću u Washingtonu. Šetajući kroz mjesto, posvuda se mogu vidjeti majstorski izrađeni kameni detalji koji svjedoče o ovoj bogatoj tradiciji.

Osim kamenoklesarstva, Pučišća se mogu pohvaliti i prekrasnim uvalama i plažama, koje privlače turiste iz cijelog svijeta. Kristalno čisto more i mirne uvale idealne su za opuštanje i kupanje, dok brojne staze i putevi pružaju mogućnost za istraživanje netaknute prirode i uživanje u panoramskim pogledima.

Kulturni život Pučišća također je vrlo živahan. Tijekom ljetnih mjeseci održavaju se razni festivali, koncerti i manifestacije koje dodatno obogaćuju ponudu ovog malog mjesta.

Mnogi restorani i konobe nude tradicionalna dalmatinska jela, pripremljena od svježih, lokalnih namirnica. Poseban naglasak stavlja se na ribu i plodove mora, koji se poslužuju uz domaće maslinovo ulje i bračko vino.

Bez obzira jeste li ljubitelj kulture, prirode, gastronomije ili jednostavno želite uživati u prekrasnom ambijentu, Pučišća će vas osvojiti svojom ljepotom i toplinom svojih stanovnika.

Ovo građevinsko zemljište u Pučišćima predstavlja idealnu priliku za izgradnju doma ili turističkog objekta u mirnom i slikovitom okruženju s prekrasnim pogledom na more.

Do trajektne luke u Supetru je svega 25 km ili pola sata vožnje automobilom.

Pogledaj više: https://www.opereta.hr/nekretnina/I28970

Facebook
X
Email
WhatsApp
Šifra oglasa: 2911735
Dodaj u favorite

Objavi recenziju oglasa

Recenzije mogu ostaviti samo registrirani korisnici.
Opereta
Korisnik je OFFLINE
Grada Vukovara 20, 10000 Zagreb
Vidi sve oglase
Ul. Buzinski krči 1, 10000 Zagreb
Zaprati nas!

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak: 08:00-20:00

Subota: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018509

+385952018510

+385952018511

Nedjelja i blagdani: 09:00-17:00

Kontakt brojevi

+385952018512

© 2024 Bijelojaje.hr - Sva prava pridržana.

Prijavi oglas